Play Off yolunda şampiyonluk hesapları yapan Sarıyer, Ziraat Türkiye Kupası'nda  güçlü rakibi Adana Demirspor'u  3-2 mağlup etti ve gruptaki ilk puanlarını kazandı. Gruptan çıkmak için kazanıp Beşiktaş'ın mağlup olmasını beklemek zorunda olan Adana Demirspor ise bu mağlubiyetle 3. sırada kaldı. Böylece Beşiktaş, Çaykur Rizespor maçını oynamadan turu geçip, Kayserispor'un rakibi oldu.

sarıyer 2Ziraat Türkiye Kupası F Grubu 6. maçında Sarıyer kendi sahası Yusuf Ziya Öniş Stadı'nda Adana Demirspor'u ağırladı. Ev sahibi Sarıyer, 32. dakikada Güney Atılgan ile 1-0 öne geçti. 42'de Adana Demir'in genç forveti Artun Akçakın skoru eşitledi ve devre 1-1 sona erdi.
İkinci yarıda 48. dakikada Sarıyer'in Fenerbahçe U-21 takımından transferi Londra doğumlu Noyan Tajbakhsh ev sahibini 2-1 öne geçirdi. 54'te Umut Sözen skoru tekrardan konuk ekip adına eşitledi; 2-2. 78. dakikada ise Sarıyer'den Cemre Atmaca skoru belirleyen golü attı, takımını 3-2 öne geçirdi.

Sarıyer bu galibiyetle gruptaki ilk puanlarını aldı. Adana Demirspor ise 9 puanlı Beşiktaş'ın 2 puan gerisinde 7 puanda kalarak kupadan elendi. Böylece Beşiktaş, bu akşamki Çaykur Rizespor maçını oynamadan gruptan çıkmayı garantilemiş oldu. Beşiktaş'ın rakibi, E Grubu lideri Kayserispor oldu.

Maçı seyredenler arasında Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim'de vardı

BAHRİ KAYA: "KENDİ ADIMIZA GÜZELLİKLERLE DOLU BİR MÜCADELE YAŞADIK"

Ziraat Türkiye Kupası F Grubu son hafta maçında Adana Demirspor'u 3-2 yenen Sarıyer'in teknik direktörü Bahri Kaya, karşılaşmanın kendileri açısından her anlamda güzel geçtiğini söyledi.

Maçtan sonra düzenlenen basın toplantısında konuşan Kaya, kupaya galibiyetle veda ettiklerini belirterek, "İzleyenlere güzel, gollü bir müsabaka seyrettirdik. Gruptaki ilk galibiyetimiz oldu. Genç oyuncularımız vardı sahada. Onların gösterdiği performans hem maçı lehimize çevirdi hem de ligdeki kadro zenginliği için bana mesaj verdi. Genç oyuncuların performansı ve aldığımız üç puan takıma pozitif enerji verdi. Kendi adımıza güzelliklerle dolu bir mücadele yaşadık. Futbolcu arkadaşlarıma teşekkür ediyorum" dedi.