Ziraat Türkiye Kupası 3. turunda Kemerspor 2003 ile deplasmanda karşı karşıya gelen Sarıyer, normal süresi 2-2 biten maçta rakibine penaltılarda 4-2 mağlup olarak kupaya veda etti.

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Sarıyer, TFF 3. Lig 2. Grup ekiplerinden Kemerspor 2003’e konuk oldu. Kemer İlçe Stadı’nda oynanan karşılaşmayı ev sahibi ekip penaltılarla kazandı.

SARIYER’İ PENALTILAR YAKTI

Yeni transfer İlter Ayyıldız, 43. dakikada attığı gol ile Sarıyer’i 1-0 öne geçirdi ve ilk yarı bu skorla tamamlandı. İkinci yarıya hızlı başlayan Kemerspor 2003, 69. dakikada Reha Kurt ve 81. dakikada Kemal Bolat’ın attığı goller ile 2-1 öne geçti. Geriye düştükten sonra rakip kaleye daha fazla yüklenen lacivert beyazlı ekipte, karşılaşmanın 90. dakikasında sahneye çıkan Bertul Kocabaş takımına beraberliği getiren golü attı. Uzatmalarda da başka gol olmadı ve maç penaltılara gitti. Penaltılarda rakibine 4-2 mağlup olan Sarıyer, kupaya veda etti.

 MAÇIN İLK 11’LERİ

Kemerspor 2003: İsmail Çetin, Erdin Üzer, Tolgahan Kumbasar, Onur Kalafat, Berkay Arslan, Mustafa İnan, Samet Alp, Fahri Genç, Reha Kurt, Kemal Bolat, Umut Akpınar.

Sarıyer: Kubilay Anteplioğlu, Şaban Özel, Şahin Şafakoğlu, Ozan Solak, Hüsnü Başkurt, Murat Gürbüzerol, Samet Dağlı, Barış Memiş, Mahmut Bilir, Kubilay Akyüz, Bertul Kocabaş.

SARIYER POSTA