Tecrübeli Teknik Direktör Ekrem Al yönetiminde oynadığı 3 maçı da kazanan ve bu karşılaşmalarda etkili bir oyun sergileyen Sarıyer, 2 Şubat Pazar günü karşılaşacağı Afjet Afyonspor’u da mağlup ederek galibiyet serisini sürdürmek istiyor.

Sezona şampiyonluk hedefiyle giren ancak istediği sonuçları alamayan Beyaz Martı, Ekrem Al’ın göreve gelmesiyle birlikte play off şansını yeniden yakalarken, deplasmanda oynayacağı Afjet Afyonspor maçını da kazanarak çıkışını devam ettirmeyi hedefliyor.

BEYAZ MARTI’DA MORALLER YERİNDE

Geçtiğimiz hafta sahasında oynadığı Tarsus İdman Yurdu maçında sakatlanarak oyundan çıkan Şahin Şafakoğlu’nun dışında eksiği bulunmayan Sarıyer, Afjet Afyonspor karşılaşmasına tam kadro çıkacak. Zorlu müsabaka öncesi hazırlıklarını sürdüren lacivert beyazlı ekipte oyuncuların istekli ve moralli olması teknik ekibin yüzünü güldürüyor. Ligde oynadığı son 5 maçta 3 galibiyet ile play off şansını sürdüren Sarıyer, ligin zorlu ekiplerinden Afjet Afyonspor ile karşılaşacak. Afyon temsilcisi 31 puanla 7. sırada bulunurken, lacivert beyazlı ekip 30 puanla 8. sırada yer alıyor.

Afyon Kocatepe Stadı'nda saat 13.30'da oynanacak müsabaka Kanal 3 Tv'den canlı olarak yayınlanacak.

SARIYER POSTA