TFF 2. Lig Beyaz Grup’un 25. haftasında sahasında İnegölspor’u ağırlayan Sarıyer, etkili oyunuyla rakibini 4-0 mağlup etti. Beyaz Martılar bu sonucun ardından maç fazlasıyla 2. sıraya yükseldi.

Yusuf Ziya Öniş Stadı’nda oynanan maçı Sarıyer Kaymakamı Gürsoy Osman Bilgin, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, Sarıyer İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Namık Şişman, eski Jandarma Genel Komutanı Bekir Kalyoncu, AK Parti Sarıyer Belediye Başkan Adayı Salih Bayraktar, muhtarlar, meclis üyesi adayları, Sanatçı Hakan Altun, Sanatçı ve Sarıyer Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Ferhat Göçer, eski Futbolcu Hayri Ülgen, Teknik Direktör Abdullah Ercan ve çok sayıda Sarıyerli taraftar takip etti.

Sarıyer gol oldu İnegöl’e yağdı

Geçtiğimiz hafta sonu deplasmanda Ankara Demirspor’u son dakikada gelen penaltı golüyle mağlup eden Sarıyer, Yusuf Ziya Öniş Stadı’nda oynanan karşılaşmaya mutlak 3 puan parolasıyla çıktı. Şampiyonluk yolunda puan kaybına tahammülü olmayan Beyaz Martılar, karşılaşmaya önceki maçlara göre daha arzulu ve istekli başladı.

Hafta içi olmasına rağmen taraftar desteğini arkasına alan Sarıyer, mücadelenin 40. dakikasında Yaser Yıldız’ın attığı gol ile ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı. Sarıyer, maçın ikinci yarısında adeta gol oldu yağdı. Yaser, 69. dakikada kendisinin ve takımının ikinci golünü kaydetti. Bu dakikadan itibaren oyunun kontrolünü tamamen eline geçiren Sarıyer, 89. dakikada Ali Kuçik ve 90. dakikada attığı goller ile rakibini 4-0 mağlup etti. İnegölspor mücadelenin 76. dakikasında bir penaltı vuruşundan yararlanamadı. Bu sonucun ardından puanını 54’e yükselten Beyaz Martılar maç fazlasıyla 2. sıraya yükseldi. İnegölspor ise 35 puanla 9. sırada yer aldı.

Sarıyer’in amigosu Hakan Altun

Sanatçı Hakan Altun, maçın oynandığı sırada tribüne giderek, Sarıyer taraftarının tezahüratlarına eşlik etti. Taraftarların büyük ilgisiyle karşılaşan Altun’un, taraftarların söylediği ‘Hani bekleyecektin’ şarkısına eşlik etmesi renkli görüntülere sahne oldu.

Sarıyer’in galibiyet selfiesi

Maçın bitiş düdüğüyle birlikte büyük coşku yaşayan Sarıyerli futbolcular, 3 puanın sevincini taraftarlarla birlikte yaşadı. Galibiyet coşkusu soyunma odasında da sürdü. Her kazanılan maçın ardından klasikleşen ‘galibiyet selfiesi’ İnegölspor müsabakasının ardından boş geçmedi.

Ligin 26. Haftasında Gaziantepspor ile karşılaşacak olan Sarıyer, rakibinin ligden çekilmesiyle haftayı bay geçecek.