Misli.com Sultanlar Ligi ekiplerinden Sarıyer Belediyespor'un ABD'li smaçörü Madison Rigdon, Eczacıbaşı VitrA'ya transfer oldu. Kulüp menajeri Nalan Ural yaptığı açıklamada, transferde kolaylık sağlayan Sarıyer'e teşekkür etti.

2020-2021 sezonunda Sarıyer Belediyespor'a transfer olan Rigdon, şu ana kadar oynadığı Misli.com Sultanlar Ligi maçlarında 250 sayı elde etti.

KARŞILIKLI ANLAŞARAK YOLLAR AYRILDI

Sarıyer Belediyespor'dan yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi: "Amerikalı smaçörümüz Madison Rigdon ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Takımımıza katkılarından dolayı Madison Rigdon’a teşekkür eder, Eczacıbaşı VitrA ile CEV Şampiyonlar Ligi yarı final maçlarında başarılar dileriz."

"YARDIMLARINDAN DOLAYI SARIYER BELEDİYESPOR'A TEŞEKKÜR EDERİZ"

Kulüp menajeri Nalan Ural, yaşanan sakatlıklar ve corona virüs vakaları sebebiyle Şampiyonlar Ligi maçlarında destek olması amacıyla Rigdon'u kadrolarına kattıklarını aktararak, "Oyuncularımızın sağlıklı bir şekilde sahada yer alabilmesi için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. Madison'ın da desteğiyle bu zor günleri hedeflerimizden kopmadan, mevcut kadromuzla atlatmayı istiyoruz. Transfer sürecindeki yardımlarından dolayı Sarıyer Belediyespor'a teşekkür ederiz." ifadelerini kullandı.

SARIYER POSTA GAZETESİ