TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde gerçekleştirilen kura çekimi ile birlikte Sarıyer'in bu sezon ki rakipleri belli oldu. Gazetemizin Muhabiri Yavuz Topal da sizler için yeni grubu ve rakiplerin geçtiğimiz yıl sergilediği performansını değerlendirdi.

Geçtiğimiz sezon Beyaz Grup'ta Manisa Futbol Kulübü, Hekimoğlu Trabzon ve Kocaelispor başta olmak üzere birçok güçlü ekip ile mücadele eden Sarıyer'in kağıt üzerinde bu sezon daha dengeli bir grupta yer aldığını söyleyebiliriz.

3. LİG ŞAMPİYONLARIYLA AYNI GRUPTA

Kırmızı Grup'ta yer alan Sarıyer'in 20 rakibi bulunuyor. Bu ekipler arasında en dikkat çekici olanları ise hiç kuşkusuz geçen yılı şampiyon olarak tamamlayanlar. Söz konusu rakipler arasında 3. Lig'den şampiyon olarak direkt yükselen Adıyaman 1954 Spor, Diyarbekirspor ve Somaspor yer alıyor.

GRUPTA TANIDIK RAKİPLER VAR

Sarıyer'in geçtiğimiz sezondan tanıdık rakipleri de var. Beyaz Martı, 2020-2021 sezonunda olduğu gibi Afjet Afyonspor, Çorum FK, Ergene Velimeşe, Hekimoğlu Trabzon, İnegölspor, Kahramanmaraşspor ve Niğde Anadolu FK ile yine aynı grupta mücadele edecek. Geçen yıl bu rakipleriyle toplam 14 kez karşılaşan Sarıyer, bu maçlardan 4 galibiyet, 4 mağlubiyet ve 6 beraberlik aldı.

KÜME DÜŞENİ DE VAR PLAY-OFF OYNAYANI DA

Grupta geriye kalan takımlar ise geçtiğimiz sezon Kırmızı Grup'ta mücadele ediyordu. Serik Belediyespor, Turgutluspor ve Sivas Belediyespor, kötü bir sezon geçirdi. Sakaryaspor ile Silahtaroğlu Van Spor FK play-off oynarken, Bodrumspor ve Etimesgut Belediyespor play-off'u zorladı. Ankaraspor ise TFF 1. Lig'den düştü.

SARIYER POSTA GAZETESİ