Gösterdiği performans ile bu sezon Sarıyer'in en dikkat çekici ismi olan Bertuğ Özgür Yıldırım Süper Lig'in flaş ekiplerinden Atakaş Hatayspor ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Kulüp kaynaklarından aldığımız bilgilere göre, Beyaz Martı yetiştirme bedeli olarak yaklaşık 1 milyon TL alacak.

Beyaz Martı'nın altyapısından yetişen ve bu sezon 10 tanesi ilk 11 olmak üzere toplam 30 maçta forma şansı bulan Bertuğ Özgür Yıldırım, başarılı performansı ile Sarıyer taraftarlarının gönlünde taht kurdu.

KULÜPTEN AÇIKLAMA GELDİ

Kulüpten yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi: "Bertuğ Özgür Yıldırım, Atakaş Hatayspor'umuzda. Kulübümüz daha önce Sarıyer forması giyen forvet oyuncusu Bertuğ Özgür Yıldırım ile 3 yıllık sözleşme imzaladı."

ATTIĞI GOLLERLE DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKTİ

Sarıyer ile 2019 yılında profesyonel sözleşme imzalayan Bertuğ Özgür Yıldırım, bu sezon attığı gollerle dikkatleri üzerine çekti. Ligde 6 gole ulaşan genç oyuncu, 2011-2012 sezonunda Atahan Menekşe'nin 7 gollük performansından bu yana lacivert beyazlı ekibin altyapısından yetişen ve en fazla gol atan futbolcu oldu. Genç yetenek, Sarıyer ile 1 Mart 2019'da 2,5 yıllık profesyonel sözleşmeye imza atmıştı. Başarılı oyuncunun sözleşmesi 31 Mayıs 2021'de sona erdi.

SARIYER POSTA GAZETESİ