Sarıyer'in Misli.com 2. Lig Beyaz Grup'un 28. haftasında konuk olacağı 24Erzincanspor'da teknik direktörlük değişimi yaşandı. Doğu temsilcisi tecrübeli hoca Özcan Kızıltan ile karşılıklı anlaşarak yolları ayırdı.

18 Mart Perşembe günü oynanacak kritik maç öncesi 24Erzincanspor'da flaş kararlar alındı. Teknik Direktör Özcan Kızıltan ile yollar ayrılırken, Gümüşhanespor karşılaşmasında maçın 67. dakikasında kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bırakan Oğuz Özden'in de süresiz kadro dışı bırakıldı.

"BAŞARILI BİR SEZON GEÇİRDİĞİMİZİ DÜŞÜNÜYORUM"

Teknik Direktör Özcan Kızıltan'da yaptığı açıklamada, "Sezon başı göreve başladığımız 24Erzincanspor kulübünden bugün itibariyle karşılıklı anlaşarak ayrılmış bulunmaktayız. 2. Lig Beyaz gurupta yüksek bütçelerle kurulan takımlara karşı, bu sezon 2. Lige yeni çıkan 24Erzincanspor'u mütevazi bütçesi ve genç kadrosuyla 26 maçın sonunda 47 puanla beşinci sırada bıraktık. Ben ve teknik ekibim adına iyi iş çıkararak başarılı bir sezon geçirdiğimizi düşünüyorum. Bu süreçte öncelikle ekibime ve yöneticilerimize, kulüp personelimize, bizi destekleyen taraftarımıza teşekkür ederim" dedi.

Karşılaşma öncesi Sarıyer 48 puanla 4., 24Erzincanspor ise 47 puanla 5. sırada yer alıyor.

SARIYER POSTA GAZETESİ