Sarıyer Spor Kulübü’nün sevilen yöneticisi Emre Yaldız akşam saatlerinde istifa etti.

Erzincan ile oynanan karşılaşmanın ardından şok bir kararla istifa ettiğini Sarıyer Posta Genel Yayın Yönetmeni Levent Pehlivanoğlu ile paylaşan Yaldız, “Sarıyer bizim semtimiz, sevdamız, takımımız, biz ancak Sarıyer’in başarısı ve geleceği için elimizi taşın altına koyarız. Ama Sarıyer yönetiminde Sarıyer’in başarısını istemeyenler var. Bu nedenle bu yönetim kurulunda olmak ve görev almak istemediğim için istifa ediyorum” diye konuştu.

Yaldız, Altyapı Sorumlusu Hulusi Derici’yi sert bir dille eleştirerek, şunları söyledi: “Sezon başından beri yönetim içindeki huzursuzluk aşikar. Son olarak kendi evimizde oynadığımız ve galip geldiğimiz Erzincan maçı sonrası Altyapıdan Sorumlu Yönetici Hulusi Derici, kulüp ve yönetim içinde kraldan çok kralcı tavırlarıyla birçok yöneticimizin tepkisini çekmektedir. Sonuç olarak hepimiz takımın başarısı için topyekün birlik olmalıyız ama maalesef buanlayışla mümkün değil.”

Derici’nin altyapıda gözle görülür yönetim zafiyeti ve hataları olduğunun altını çizen Yaldız, “Sarıyer Spor Kulübü’nde altyapıda görev yapan tüm hocalarımız, bu kulübün şanlı forması giymiş ve önemli hizmetleri olmuştur. Fakat Derici’nin yanlış kararları ile altyapıda da huzursuzluk yarattığı yetmezmiş gibi stada giren Sarıyer sevdalılarına Kulüp Müdürü Şeref Ayer’e mesajla tepki göstermesi bardağı taşıran son damla olmuştur. Bu nedenle istifa ediyorum. Kulüp Başkanımız Saffet Akkoyun, Genel Kaptanımız Serkan Torun ve Nevzat Aydın’a katkıları ve desteklerinden dolayı teşekkür ederim” dedi.