TFF 2. Lig ekiplerinden Sarıyer Spor Kulübü transfer sezonunu açtı. Teknik Direktör Ahmet Yıldırım ile anlaşmaya varan Beyaz Martı, ilk dış transferini de savunma hattına gerçekleştirdi. Lacivert beyazlı ekip, tecrübeli oyuncu Mehmet Cansın Çiçek'i kadrosuna kattı.

Pandemi dolayısıyla olağan kongresini erteleyen Sarıyer'de seçim belirsizliği sürerken, transfer çalışmaları devam ediyor.

TERCÜBELİ HOCA İLE ANLAŞTI

Geçtiğimiz sezon Kastamonuspor'u çalıştıran Ahmet Yıldırım ile anlaşmaya varan Sarıyer, tecrübeli hoca ile kulüp binasında resmi sözleşme imzaladı. Yıldırım, Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile 2015-2016 sezonunda şampiyonluğa ulaşmıştı.

GEÇEN SEZON 25 MAÇA ÇIKTI

TFF'nin açıkladığı karara göre, TFF 2. Lig 19 Eylül Cumartesi günü başlayacak. Yeni sezon öncesi savunma hattını güçlendirmek isteyen Sarıyer Mehmet Cansın Çiçek'i kadrosuna kattı. Çiçek kariyerinde daha önce Hacettepe, Denizlispor, Elazığspor, Kayseri Erciyes, Gümüşhanespor ve Tarsus İdman Yurdu'nda forma giymişti. 28 yaşındaki oyuncu geçtiğimiz sezon 25 maça çıkarken, 1 gol attı.

3 OYUNCU İLE YOLA DEVAM

Beyaz Martı, iç transferde de çalışmalarına hız verdi. Bu kapsamda Adem Koçak, Şaban Özel ve Bertul Kocabaş ile sözleşme yenilendi.

SARIYER POSTA GAZETESİ