Sarıyer'in kardeş kulübü Altay'ın Süper Lig'e yükselmesinin coşkusu ilçemizde de yaşanıyor. Lacivert beyazlı taraftarlar, Ege temsilcisinin de yer aldığı dev bayrağı Sarıyer'in girişine astı.

Gelen talep üzerine 3'er metrelik dev bayraklar hazırlatan AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Halil İbrahim Kurşun, Sarıyer Belediye Meclisi Üyeleri Altay Unan ve Abdullah Günaylı ile AK Parti Sarıyer ilçe yöneticileri, Cumhuriyet Meydanı'nda Sarıyerli taraftarlar ile bir araya geldi.

"SARIYER'DE DOĞAN ÇOCUKLAR SARIYER TARAFTARI OLACAK"

Sarıyerli taraftarlara müjde veren Kurşun, "Sarıyer vefanın, kardeşliğin, dostluğun adresi olan bir ilçedir. Geçtiğimiz günlerde Süper Lig'e yükselmeyi başaran kardeş kulübümüz Altay'a başarılar diliyorum. Bizler de Cumhuriyet Meydanı'ndan kardeşlerimizin mutluluğuna ortak oluyoruz. İnanıyorum ki Sarıyer Spor Kulübü de hak ettiği yerlere gelecek. Geçmiş yıllarda Türk futboluna çok önemli isimler kazandırdı. AK Parti Sarıyer İlçe Başkanlığı olarak kulübümüze her zaman destek olacağız. Bu kapsamda ilçemizde dünyaya gelen her bebeğin evine lacivert beyazlı formayı hediye edeceğiz. İlçemizde doğan her çocuk Sarıyer taraftarı olacak. Bunun yanı sıra önümüzdeki sezonda taraftarlarımız ile oturacağız. Forma ve atkı dahil olmak üzere bizden taleplerini dinleyeceğiz. Elimizden gelen desteği vereceğiz" ifadelerini kullandı.

KÖFTE HÜSEYİN UNUTULMADI

Kurşun, "13 Haziran Pazar günü Sarıyerlilerin adeta gönlünde taht kuran Köfte Hüseyin lakaplı Hüseyin Bayraktar kardeşimizin vefatının yıl dönümü. Anısını yaşatmak için bir pankart hazırlattık ve kardeşlerimize teslim ettik. Ayrıca camilerde mevlid-i şerif okutup, lokma ikramında bulunacağız. Bu vesileyle Hüseyin Bayraktarı rahmetle anıyorum" dedi.

SARIYER POSTA GAZETESİ