Son olarak sahasında İnegölspor ile 1-1 berabere kalarak taraftarlarını üzen Sarıyer Spor Kulübü, ligin ikinci yarısında oynadığı 3 karşılaşmada da galibiyet yüzü göremedi. Beyaz Martı, ligde oynadığı son 6 maçta yalnızca 1 galibiyet alabildi.

Sezona şampiyonluk parolasıyla giren ancak ligin ilk devresini 4. sırada bitiren Sarıyer için sezonun ikinci yarısında da işler istediği gibi gitmiyor. Lacivert beyazlı ekip, hafta sonu karşılaştığı İnegölspor maçında olduğu gibi ligin ilk yarısındaki maçta da 1-1 berabere kalmıştı. Beyaz Martı, lider Manisa Futbol Kulübü'nün19 puan gerisinde yer alırken, bu sezon ilk kez play off potasının dışında kaldı.

İKİNCİ YARIDA GALİBİYET ALAMADI

Ligin ikinci yarısında oynadığı 3 maçta galibiyet alamayan Beyaz Martı, bu karşılaşmalardan 2 mağlubiyet, 1 beraberlikle ayrıldı. Sarıyer bu müsabakalarda kalesinde 6 gol görürken, yalnızca 1 gol atabildi. Lacivert beyazlı ekip bu süreçte Kocaelispor'a 3-0, Afyonspor'a 2-0 mağlup olurken, İnegölspor ile 1-1 berabere kaldı.

BEYAZ MARTI'NIN KALESİ ÇÖKTÜ

Ligin ilk yarısında kalesinde sadece 8 gol gören Sarıyer, Türkiye'deki profesyonel liglerde mücadele eden 145 takımın yanı sıra Avrupa'nın da en az gol yiyen ekiplerinden biri olmuştu. Sezonun ikinci yarısında ise tablo tersine döndü. İlk devrede oynadığı 18 maçta 8 gol yiyen Beyaz Martı, son 3 karşılaşmada ise 6 gol yedi.

TARAFTAR TEPKİLİ

Ligde 21 hafta geride kalırken bu sezon ilk kez play off potasının dışında kalan Sarıyer'de taraftar tepkili. Özellikle sosyal medya üzerinden oynanan futbol ve alınan başarısız sonuçların ardından sitemlerini dile getiren taraftarlar, bu sezon da şampiyon olamamanın endişesini yaşıyor.

SARIYER POSTA GAZETESİ