Geçtiğimiz günlerde kapılarını 12. kez açan Sarıyer Belediyesi Yaz Spor Okulları'nda geleceğin voleybolcuları yetişiyor. Uzun bir aradan sonra spor ile buluşan çocuklar, pandemi şartlarına uygun bir şekilde eğitim alıyor.

Pandemi dönemi boyunca ara verilen Sarıyer Belediyesi Yaz Spor Okulları, sınırlı kontenjan dahilinde maske, mesafe ve temizlik koşullarına uygun bir şekilde hizmet vermeye devam ediyor.

EĞİTİMLER UZMAN EĞİTMENLER TARAFINDAN VERİLİYOR

Bu zamana kadar Sarıyer’de toplam 29 bin 500 çocuğun ücretsiz spor yapma fırsatı bulduğu spor okullarında voleyboldan futbola, basketboldan, karateye kadar birçok branşta eğitimler uzman eğitmenler tarafından veriliyor.

HAREKET BECERİLERİ VE KOORDİNASYONLARI GELİŞİYOR

Açıklamalarda bulunan Antrenör Ali Kayaoğlu, "6 yıldır Sarıyer Belediyesi Yaz Spor Okulları'nda görev yapıyorum. Geçtiğimiz yıllara oranla bu yıl ki sporcu sayımızı Covid-19 pandemisi nedeniyle sınırlı tuttuk. Antrenmanlarımızı salgın koşullarına göre dizayn ettik. Bu yaş grubundaki çocuklar için spor çok önemli. Hareket becerilerinin ve koordinasyonlarının geliştiği yaştalar"  diye konuştu.

SARIYER POSTA GAZETESİ