Zirve yarışı veren Sarıyer Spor Kulübü, ligin 13. haftasında konuk olduğu Uşakspor ile 1-1 berabere kalarak, ligde 4. sıraya yükselme fırsatını tepti. Lacivert beyazlı ekip, bu sonuçla birlikte ligdeki 5. beraberliğini aldı.

Uşak 1 Eylül Stadı'nda oynanan karşılaşmada corona virüs salgını nedeniyle tribünlerde seyirci yer alamadı. Misli.com 2. Lig Beyaz Grup'un 13. haftasında deplasmanda Uşakspor ile karşı karşıya gelen Sarıyer, mutlak 3 puan hedeflediği mücadeleden 1 puanla ayrıldı.

1 PUANI GENÇ BERTUĞ KURTARDI

Uşakspor maçına kadar oynadığı 10 karşılaşmada 5 galibiyet, 4 beraberlik, 1 yenilgi alan Beyaz Martı, ligin flaş ekiplerinden kırmızı siyahlılardan aldığı bir puanla galibiyet ve beraberlik sayısını eşitledi. Büyük çekişmeye sahne olan müsabakada ilk gol ev sahibi takımdan geldi. Genç oyuncu Alpay Koldaş 21. dakikada takımını öne geçiren golü kaydetti. Sarıyer'in beraberlik golü ise 85. dakikada 18 yaşındaki genç yeteneği Bertuğ Özgür Yıldırım'dan geldi. Yıldırım ligdeki ikinci golünü attı. Özellikle maçın son dakikalarında rakip kalede ataklar geliştiren lacivert beyazlılar, aradığı galibiyet golünü bulamadı. Karşılaşmanın bitiş düdüğü ile birlikte Sarıyer puanını 20'ye yükseltirken, 1 maç eksiği ile 5. sıradaki yerini korudu.Yıldırım, bu sezonki ikinci golünü attı. 

İLK 11'LER

Uşakspor: Ersin Aydın, Gürkan Öztürk, Mehmet Bektaş, Samet Cantürk, Kadir Ari, Seçkin Getbay, Ali Kılıç, Alpay Koldaş, İsmet Benli, Resul Türkkalesi, Levent Aktuğ.

Sarıyer: Ali Türkan, Şaban Özel, Savaş Yılmaz, Fatih Gül, Furkan Yaman, Ömer Bozan, Okan Deniz, Nuri Terliksiz, Mahmut Bilir, Mehmet Cansın Çiçek, Bertul Kocabaş.

Sarıyer ligin 14. haftasında 9 Aralık Çarşamba günü Hacettepe'yi konuk edecek. Müsabaka saat 13.00'da başlayacak.

SARIYER POSTA GAZETESİ