İstanbul Süper Amatör Ligi ekiplerinden Ayazağaspor'un Teknik Direktörü Sadettin Demirtaş, kulübün bu sezonki hedeflerinden takımın genel durumuna kadar birçok konuda Sarıyer Posta Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Levent Pehlivanoğlu'na özel açıklamalarda bulundu. Demirtaş, "Şampiyon olmak için sahaya çıkacağız" dedi.

1995 - 2001 yılları arasında Sarıyer forması giyen ve attığı gollerle taraftarların gönlünde taht kuran Sadettin Demirtaş, ekim ayında oynatılması planlanan İstanbul Süper Amatör Ligi 2021 - 2022 sezonu öncesi Sarıyer Posta'ta samimi açıklamalarda bulundu. İlerleyen yıllarda gönlünde Sarıyer'in teknik direktörü olmak istediğini söyleyen Demirtaş, hedeflerini anlattı.

"BAŞKANIMIZ İDEALİST BİR İNSAN"

Ayazağaspor teknik direktörlük sürecini anlatan Demirtaş, "Bazı takımlardan teklifler vardı. Bir arkadaşımın vasıtasıyla birçok kez Ayazağa'ya maç izlemek için geliyordum. O arada arkadaşım Serdar Hoca Hekimoğlu Trabzon'a yardımcı antrenör olarak gitti. Bana da Ayazağa'nın iyi bir takım kurduğunu ve hedefleri olan bir başkanı olduğunu söyledi. Daha sonra Başkanımız Hüseyin Çakır ile bir araya geldik. Yaptığı görüşmede başkanımızın yol haritasını, projesini ve hedeflerini çok beğendim ve anlaşmaya vardık. Kendisi idealist bir başkan. Bana 2 sene içerisinde bir üst lige çıkmak istediğini anlattı" diye konuştu.

"AYAZAĞASPOR'UN HEDEFLERİ BÜYÜK"

Kulübün hedeflerini anlatan Demirtaş, "Ayazağaspor'un hedefleri büyük. Takımın başına geçmemdeki en büyük etken de bu başarılı olma isteği. Bu hedef doğrultusunda başkanımız ve yönetim kurulumuz çok iyi çalışıyor. Bizim yalnızda şampiyon olup bir üst lige çıkma hedefimiz yok. Aynı zamanda kulübün kimseye bağlı olmadan, ekonomi başta olmak üzere her alanda kendi ayakları üzerinde durabilmesi için de çalışılıyor. Bu kapsamda başkanımız kulübe gelir getirecek projelere de imza attı" ifadelerini kullandı.

"DİNAMİK VE YETENEKLİ BİR EKİBİZ"

Takım hakkında bilgiler veren Demirtaş, "Takımımızın yaş ortalaması 24. Takımda çok yetenekli oyuncular var. Açıkçası beklentimin de üzerinde olan 5-6 futbolcu gördüm. Bu beni çok mutlu etti. Benden önce anlaşmaya varılan oyuncular, genç yetenekler ve benim raporlarım doğrultusunda kadroya dahil edilen futbolcularla iyi bir takım oluşturduk. Dinamik ve yetenekli bir ekibiz. Tabi önemli olan bunu sahaya yansıtmak. Taraftarlarımıza sahada yüksek tempo ile oynayan, rakibi baskı altına alan, oyuna hükmeden bir futbol izleteceğiz. Bu sezon şampiyon olmak için sahaya çıkacağız" şeklinde konuştu.

DEMİRTAŞ'TAN DESTEK ÇAĞRISI!

Taraftarlara mesaj veren Demirtaş, "Ayazağaspor taraftarının takımlarına olan bağlılığını iyi biliyorum. Bu sezon da aynı desteği bekliyorum. Kulüpte olduğu gibi taraftarımızda da başarı isteği var. İnanıyorum ki yıllardır bekledikleri şampiyonluğu onlara armağan edeceğiz. Göreve geldiğimiz ilk günden bu yana bana ve ekibime çok destek oldular. Kendilerine bir kez daha teşekkür ediyorum" dedi.

"DOLU DOLU 6 YIL GEÇİRDİM"

6 yıl formasını giydiği Sarıyer'de güzel günler geçirdiğini aktaran Demirtaş, "1995-2001 yılları arasında forma giydim. Özellikle ilk 4 yıl çok başarılı dönemler geçirdik. Sahaya kazanmak ve oynadığımız futboldan keyif almak için çıkıyorduk. Kimsenin aklında mağlup olma gibi bir düşünce yoktu. Doğal olarak bu da bizim motivasyonumuzu yükseltiyordu ve başarı geliyordu. Son iki sezonda o kadar başarılı olamasak da 6 yılımı dolu dolu geçirdim. Kulüpte bulunduğum her gün çok mutluydum. Takımda aile ortamı vardı. Farklı takımlardan aldığım ücretin çok üzerinde teklifler vardı ancak ayrılmak istemiyorduk. Açıkçası bu davranış profesyonelce değildi. Fakat Sarıyer ile kurduğumuz gönül bağı nedeniyle amatör ruhla hareket ediyorduk" diye konuştu.

"SARIYER'İN TEKNİK DİREKTÖRÜ OLMAK İSTERİM"

İlerleyen yıllarda Sarıyer'i çalıştırmak istediğini söyleyen Demirtaş, "O dönem camiada iyi izler bıraktığımı şimdi daha iyi anlıyorum. Özellikle Ayazağaspor'a geldikten sonra Sarıyerli taraftarlardan çok sayıda tebrik mesajı aldım. İlerleyen yıllarda Sarıyer'i çalıştırmamı istediklerini söylediler. Bu güzel düşünceler beni çok mutlu etti. Tabi bir teknik direktör olarak yıllarca formasını giydiğim ve iyi izlenimler bıraktığım bir camiada çalışmak isterim. Fakat bu biraz da kısmet işi. Zaman ne gösterir bilemeyiz. Eğer doğru zaman gelir ve şartlar oluşursa Sarıyer'in teknik direktörü olmak isterim" ifadelerini kullandı.

SARIYER POSTA GAZETESİ