Yoğun kar yağışı Pazar günü oynanacak olan Sarıyer Kastamonuspor maçını da tehlikeye attı! Karla kaplı Yusuf Ziya Öniş Stadyumu’nun zemininin iki gün içerisinde temizlenerek maça yetiştirilmesi merak konusu oldu.
Geçtiğimiz Cuma günü başlayıp 5 gün süren yoğun kar yağışı hayatı felç ederken, hafta sonunda oynanacak olan Sarıyer Kastamonuspor maçını da tehlikeye attı. Yusuf Ziya Öniş stadyumunun karla kaplı zeminin iki gün içerisinde temizlenmesi yetkilileri kara kara düşündürüyor.

LİGİN İKİNCİ YARISI BAŞLIYOR

2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Sarıyer, bu hafta sonu ligin ikinci yarının ilk karşılaşmasına çıkacak. Sarıyer’in evinde Kastamonuspor’u konuk edeceği maç öncesi Yusuf Ziya Öniş Stadyumu’nun zeminin temizlenmesi yetkilileri düşündürüyor. Bugün stadyumda incelemelerde bulunan Sarıyer Kulüp yetkilileri karla kaplı sahanın temizlenmesi için Sarıyer Belediyesi’nden yardım istedi.

PAZAR GÜNÜ’NE YETİŞTİRİLMESİ GEREKİYOR

Yoğun kar yağışı sonrası Yusuf Ziya Öniş Stadyumu’nda bir metreyi bulan kar birikintisinin bir kısmı havanın ısınmasıyla birlikte eridi! Kalan 25 santimetreyi bulan kar birikintisinin ise temizlenmesi için Sarıyer Kulübü harekete geçti. Sarıyer Kulüp Müdürü Şeref Ayer, bugün stadyumda incelemelerde bulunarak Sarıyer Belediye yetkililerine bilgi verdi. Kulüp Müdürü Şeref Ayer, sahanın yoğun bir şekilde kar altında olduğunu Pazar günü saat 13.30’a kadar temizlenmesi gerektiğini bu yüzden Belediye'den yardım istediklerini belirtti.

http://www.sariyerposta.com/