İçişleri Bakanlığı'ndan alınan izin ile 5 Eylül Cumartesi günü olağan kongresini gerçekleştiren Sarıyer'de yeni sezon hazırlıkları aralıksız sürüyor. Sarıyer Posta Gazetesi olarak Beyaz Martı'nın transfer harekatından hazırlık kampına kadar detaylı analizini yaptık. Lacivert beyazlı ekipteki son gelişmeler haberimizde...

Yeni sezonda mutlak şampiyonluk hedefleyen TFF 2. Lig ekiplerinden Sarıyer Spor Kulübü, yaptığı transferler ile kadrosunu güçlendirirken, yeni Teknik Direktör Ahmet Yıldırım öncülüğünde Bolu'da kamp yapıyor.

SAFFET AKKOYUN İLE YOLA DEVAM

Corona virüs salgınına karşı alınan önlemler kapsamında tesislerde yapılan kongrede tek aday olan Saffet Akkoyun, 5. kez lacivert beyazlı kulübün başkanı seçildi. Akkoyun böylece Erdal Aksoy'un ardından kulüp tarihinin en uzun süre görev yapan başkanı oldu.

İŞTE SÖZLEŞME YENİLENEN FUTBOLCULAR

Transfer döneminde hareketli günler geçiren Sarıyer, Barış Memiş, Furkan Yaman, Bertul Kocabaş, Erdi Yokuşlu, Şaban Özel, İlter Ayyıldız, Ozan Solak,Ali Türkan, Hüsnü Başkurt, Adem Koçak ile yola devam ederken, altyapıdan da Emirhan Ebrar, Mehmet Ali Deniz, Bertuğ Özgür Yıldırım ve Ümitcan Yıldız ile sözleşme imzaladı.

DIŞ TRANSFERDE HAREKETLİ GÜNLER

Ekrem Al'dan boşalan teknik direktörlük koltuğuna Ahmet Yıldırım'ı getiren Sarıyer, Sancaktepe'den stoper Ozan Tahtaişleyen ile Tarsus İdman Yurdu'ndan Mehmet Cansın Çiçek, Osmanlıspor'dan sağ kanat Okan Deniz, Nevşehirspor'dan orta saha Savaş Yılmaz, Nazilli Belediye'den Fatih Gül, Başkent Akademi'den forvet arkası Ömer Bozan, Kastamonuspor'dan forvet İlyas Çakmak, Artvin Hopaspor'dan forvet Volkan Pala, Osmanlıspor'dan sağbek Oğuz Yıldırım ve Gümüşhanespor'dan Mehmet Menderes Önkuzu'yu kadrosuna kattı.

HAZIRLIK KAMPI BOLU'DA

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında 30 Ağustos Pazar günü Bolu'ya Sarıyer, burada 2 hazırlık karşılaşması yaptı. Lacivert beyazlı ekip Adanaspor ile 2-2 berabere kalırken, Keçiörengücüne ise 3-0 mağlup oldu. Beyaz Martı 11 Eylül'de Sarıyer'e gelerek hazırlıklarına tesislerinde devam edecek.

SARIYER POSTA GAZETESİ