Devre arası transfer döneminin kapanmasına saatler kala kadrosuna forvet takviyesi yapmayan Sarıyer’e taraftarlar tepkili. Peki Beyaz Martılar neden golcü transferi yapmadı? Sarıyer Posta’nın ulaştığı çok özel bilgilerin detayları haberimizde.

Yaklaşık 1 aylık süre içerisinde kadrosunu Mert Kula’yı, Samet Katanalp’i ve Hakkı İsmet Şimşek’i kadrosuna katan Sarıyer’de gözler forvet transferine çevrilmişti. Transfer döneminin sona ermesine kısa bir süre kala takıma forvet alınmamasına Sarıyerli taraftarlardan tepki geldi. Sosyal medya üzerinden tepkilerini dile getiren lacivert beyazlı renklere gönül veren taraftarlar, golcü alınması yönünde sürekli çağrıda bulunuyor.

Sarıyer Posta açıklıyor

Teknik Direktör Serdar Bozkurt’un yakın çevresine takıma katılacak yeni bir forvetin iç huzuru bozabileceğini söylediği belirtildi. Bozkurt, “Takımda son derece pozitif bir hava var. Transfer edeceğimiz oyuncunun bu havayı bozma ihtimali olabilir. Bu riski alamayız” dediği öğrenildi.

Serdar Bozkurt'tan Pehlivanoğlu'na açıklama

Gazetemizin Genel Yayın Yönetmeni Levent Pehlivanoğlu ile telefonda görüşen Teknik Direktör Serdar Bozkurt, "Hatayspor'dan Sinan Kurumuş ile görüştük. Fakat transfer gerçekleşmedi. Bunun üzerine takımdaki dengeleri korumak amacıyla transfer yapmadık. Sarıyer'e fayda sağlayacak bir oyuncunun alınması gerekiyor. Takım zaten lider. Yaser Yıldız formda. Gollerini atmaya devam ediyor. Ayrıca İskender Alın gibi bir forvetimiz var. İlk yarıda sakatlıklar ile uğraştı. Şuan gayet iyi durumda. Herkes ikinci yarıda gerçek İskender'i görecektir" dedi.

4 Ocak’ta başlayan devre arası transfer dönemi 31 Ocak’ta (bugün) saat 23.59’da sona erecek.