TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta oynadığı 13 maçta aldığı 9 galibiyet ve 4 beraberlikle namağlup liderlik koltuğunda oturan Sarıyer’de başarının sırrı belli oldu. Teknik Direktör Serdar Bozkurt’un karşılaşma öncesi oyuncularına soyunma odasında yaptığı motivasyon konuşması başarıda kilit rol oynuyor.

Son 17 sezonun en iyi sezonunu geçiren Sarıyer, ligin 13. haftasında sahasında konuk ettiği güçlü rakibi Yılport Samsunspor ile berabere kalarak namağlup liderliğini sürdürdü. Sarıyer Spor Kulübü, Twitter hesabından Yılport Samsunspor müsabakası öncesi Teknik Direktör Serdar Bozkurt’un oyuncularına yaptığı konuşmanın videosunu paylaştı. Videoda oyuncularına moral ve özgüven aşıladığı görülen genç teknik adam, futbolcularına olan güvenini ifade ediyor.

Bozkurt’tan oyuncularına motivasyon konuşması

Soyunma odasında oyuncularına seslenen Serdar Bozkurt, videoda “Eğer bir gün bu takımın hikayesi yazılırsa, ilk olarak neyden bahsedeler diye düşündüğümde sizin karakterleriniz aklıma geldi. Güzelliğiniz, gülüşünüz, disiplininiz ve birbirinize saygınız oldu. O karakterinizi sahaya yansıttığınız için sportif karakterinizde iyi oldu ve bu takımı buralara getirdiniz. Tribündeki insanları siz peşinizden sürüklediniz. Bu insanlar sizin sevdanız için buradalar. Yaptıklarınız, yapacaklarınızın teminatıdır. Bu takım sahada yine çok koşacak, mücadele edecek, disiplinli oynayacak ve birbirine sahip çıkacak. Şimdi bütün bunları buraya getiren siz, birbirinize sahada sadık kalacağınıza, terinizin son damlamasına kadar savaşacağınıza ve bir lidere yakışan futbolu oynayacağınıza söz veriyor musunuz?” ifadelerini kullandı.