Ligin ilk yarısında umduğunu bulamayan Sarıyer ikinci yarıya da istediği gibi bir başlangıç yapamadı. İlk hafta evinde beraberlik alan Sarıyer, ikinci hafta ise Eyüp deplasmanından eli boş dönerek, ilk yarıdaki kötü gidişini sürdürdü… Her şeye rağmen taraftar yeni Teknik Patron Bahri Kaya’dan umutlu!
Sarıyer eski günlerini arıyor. 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele veren Sarıyer sezona şampiyonluk parolasıyla girmişti ancak istediği çıkışı bir türlü yapamadı. İlk yarıda umduğunu bulamayan Sarıyer, ikinci yarının ilk iki maçında da bekleneni veremedi.

SARIYER İKİNCİ YARIYA DA KÖTÜ BAŞLADI

Ligin ilk haftalarında aldığı galibiyetlerin ardından özellikle evinde bekleneni veremeyen Sarıyer, bir türlü çıkışa geçemedi. Yaşadığı puan kayıpları sonucu Sarıyer ilk yarıda teknik direktörünü değişmek zorunda kalmıştı. Teknik Direktör Taner Taşkın, ilk yarının son haftasına girilirken görevinden istifa etmiş verilen arada ise eski teknik direktörlerinden Bahri Kaya ile anlaşmıştı.  Lige verilen arada yeni transferler de yapan Sarıyer, ikinci yarıya da beklediği bir başlangıcı yapamadı. Taraftarlarını üzen Sarıyer, ikinci yarının ilk haftasında Kastamonuspor ile kendi evinde berabere kalırken, ikinci çıktığı maçta ise deplasmanda Eyüpspor’a yenilmekten kurtulamadı.

TARAFTAR BAHRİ KAYA’DAN ÇOK ŞEY BEKLİYOR

Sarıyer taraftar ve camiası deneyimli teknik direktör Bahri Kaya’dan alınan iki kötü sonuca rağmen umutlu. Daha önce Sarıyer’de çalışan Teknik Patron Bahri Kaya, başarılı bir sezon geçirmiş takımın play of maçlarına çıkmasını sağlamıştı. Aynı başarıyı bir kez daha bekleyen taraftarlar, “Bu sezon kötü gidiyoruz. İstediğimiz çıkışı bir türlü yapamadık. İlk yarı bitti devre arasında takımımızın toparlanmasını bekledik. Ancak ilk iki maçta bize ümit vermedi. Şu an tek tesellimiz takımın başında daha önce başarısını gösteren hocamız Bahri Kaya’nın olması. Hocamıza güveniyoruz. Kısa sürede takımı toparlayacağına inanıyoruz. Önümüzdeki maçtan itibaren takımımızdan iyi bir çıkış bekliyoruz.”diye konuştular.

http://www.sariyerposta.com/