İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu'nun (İASKF) 17. Olağan Kongresi'nde seçim heyecanı yaşandı. İki listeyle yapılan seçimde mevcut Başkan Ali Düşmez, diğer aday Fikret Sivri'yi geride bırakarak, dördüncü kez başkanlığa seçildi.

Volkswagen Arena'da yapılan kongrede 1438 oy kullanılırken, kongrede divan başkanlığını Mehmet Baykan yaptı. Kongreye yoğun katılım oldu.

DÜŞMEZ FARK ATTI

İlk sandıktan itibaren rakibine fark atmaya başlayan Ali Düşmez ilçelerin büyük bir bölümünde de önde çıktı. 14 oyun geçersiz olduğu kongrede Ali Düşmez'e bin 122, Fikret Sivri'ye de 302 oy çıktı. Seçimden yenilgiyle ayrılan Fikret Sivri son sandıklar yaklaştığında ekibiyle birlikte Ali Düşmez'in yanına gelerek galibiyetinden dolayı kutladı. Bu anlar salonda büyük bir alkış kopmasına neden oldu.

"BENİM BAŞARIM HEPİNİZİNDİR"

Genel kurulun sonuçlanmasının ardından bir konuşma yapan Ali Düşmez, "Sizlere teşekkürün en büyüğünü sunuyorum. Seçimi ben değil el birliğiyle kazandık. Beni burada yalnız bırakmadığınız için şükranlarımı sunuyorum. Şu an büyük bir minnet duygusu içindeyim. Sağ olun, var olun. Bu galibiyetle övünecek ne kuluz ne de insanız. Bu işin kibrine düşmeyiz. Allah da bizi düşürmesin. Bugün itibariyle sizlere karşı olan sorumluluklarımız daha da artmıştır. Hep beraber çalışacağız. Büyük bir takım olduğumuzu bir kez daha göstereceğiz. Bende yedek, asil, disiplin, denetleme diye bir şey yoktur. Benim yaptığım bir hata, beceriksizlik hepinizin başarısızlığıdır. Benim başarım hepinizindir" dedi.

YÖNETİM KURULU:

Ali DÜŞMEZ

Ali M. TANRIYAŞÜKÜR

Hasan CEVAHİR

M. Cemalettin İNANÇ

İbrahim MAMATİ

Eşref ŞENEROĞLU

Metin ÇIRPAN

Bülent ZENT

Hasan CEVAHİROĞLU

Ekrem KÖSE

Asım ÖZDEMİR

Ali YAZLI

Mustafa GÜRLÜ

Atilla KIRALİ

Behram KAÇAR

Cevat AY

Tamer CANBAZ

Ufuk TATAR

İhsan DEĞER

Gökhan CEYHAN

Ali TONTA

Mustafa TÜRLÜ

Yasin KOÇ

Necat ELDEM

Eyüp AKYÜREK

Hasan GÖKÇE

Nasır SÜLEYMANOĞLU

Burak Tahir ATEŞ

Hüseyin GÜLER

Timur KOÇ

Zafer ÖZTÜRK

SARIYER POSTA GAZETESİ