Hatayspor yenilgisi sonrası tüm sorumluluğu üstüne alan Sarıyer Teknik Direktörü Taner Taşkın, “Burada bir suçlu aranacaksa ne başkanın ne yönetimin ne de oyuncuların suçu var. Seyirci de haklıdır. Sorumluluk tamamen bana ve teknik ekibime aittir. Herkes hakkını helal etsin.”diye konuştu.

Cumartesi günü Yusuf Ziya Öniş Stadyumu’nda konuk ettiği Hatayspor’a 2-0 yenilen Sarıyer Teknik Direktörü Taner Taşkın, tüm sorumluluğu üstüne aldı. Maçtan sonra bir açıklama yapan Taner Taşkın, yönetim ve taraftardan helallik isterken, “Adam gibi geldik gerekirse adam gibi de gideriz.”diyerek istifa sinyali de verdi.

 İSTİFA SİNYALİ VERDİ

Hatayspor maçından sonra açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Taner Taşkın, “Adam gibi geldik adam gibi de gitmesini biliriz” diyerek istifa sinyali verdi. Önümüzdeki Çarşamba ve Pazar günü oynayacakları iki maçtan da istenen sonuçların alınamaması durumunda gerekeni yapacağını söyleyen Taşkın şunları kaydetti:

BÖYLE BİR MAĞLUBİYET BEKLEMİYORDUM

“Bugün istemediğimiz şekilde bir mağlubiyet aldık. Kötü bir oyunla yenildik. Rakibi tebrik ederim. Hak ettikleri galibiyet aldılar. İnanın böyle bir mağlubiyet bende beklemiyordum. Ama maça iyi hazırlanmıştık. Buradaki sorumluluk bana aittir.

GOL YEME HASTALIĞIMIZ VAR

Hiçbir şekilde bunun mazereti yok! Bir hastalığımız olan gol yeme hastalığı bu maçta da sirayet edince, erkenden gol yedik. Tabii çok kırılgan takımız. Maçtan evvelde çok güzel bir şekilde analiz etmiştik. Rakibimiz de gol yediği zaman çok kırılgan bir takım. Eğer ilk golü biz bulursak, iyi bir savunma yapıp kapanmayı düşündük. Fakat rakibimiz buldu. Kalemize ilk gelen top gol oluyor. Bu da beni tabii kenarda tedirgin ediyor. Ama bunun bütün sorumluluğu bana ait.

BAŞARISIZLIĞI BEN ÜSTÜME ALIYORUM

Bazı ayakların daha iyi çalışması lazım! Hem önde hem arkada. Bu güzel ilçeye başarılı olmak için geldim. Ekibimle beraber gece gündüz çalışıyoruz. Şu anda bir başarısızlık varsa bana ait. Tribünlerde başkana karşı tepkiler var. Bunların hepsini ben üstüme alıyorum. Başkan, yönetim futbolculara karşı bize karşı gerçekten bütün vecibelerini yerine getiriyor. Onlara diyecek bir sözümüz zaten yok. Bunun altında ben zaten üzülüyorum. Bunun üstüne kalkıp onların böyle protesto yemesi bizi inanın ki çok mutsuz ediyor.

İKİ MAÇTAN 6 PUAN ÇIKARAMAZSAK GEREKENİ YAPARIM

Şurada çarşamba pazar iki tane maçımız var. Buradan eğer 6 puan çıkaramazsak ben de kendi adıma gereğini yaparım. Çünkü bir takımın hedefi olması gerekiyor. Benim hiçbir zaman mukavelelerimde tazminatta olmamıştır. Sadece çıkar gideriz. Bu yüzden bana git derlerse gideriz adam gibi. Adam gibi geldik adam gibi de gideriz. Ancak dediğim gibi önümüzde iki tane maç var bu iki maçı doğru oynamak istiyoruz. İnşallah bizler de hoca olarak doğru tercihler yaparız.

TARAFTARDA BUNU HAK ETMİYOR!

Çok üzgünüm bu taraftar bunları hak etmiyor. Bunu da belirtmek isterim. Yönetimde hak etmiyor. Tekrar söylüyorum bir sorumluluk alacak biri varsa o da benim. Aslanlar gibi gereğini yaparız. Oyuncuların üstüne de çok gitmemek lazım. Oyuncular genç oyuncular. Kırılgan bir oyuncu grubuna sahibiz. Daha evvelde söyledim. Devre arasına kadar bu oyuncu grubuyla oynayacağız. Benim bir hedefim vardı. Devre arasına kadar zirveye yakın bir yerlerde tamamlamak. Bunun içinde bir çabamız vardı. Eğer bu çabamız boşa giderse bizde gerekeni yaparız. Burada ne başkanın, ne yönetimin, ne oyuncuların bir suçu yok. Seyirci de haklı. Sorumluluk tamamen bana ve teknik ekibime aittir. Herkes hakkını helal etsin.”

ÜZGÜN OLDUKLARI GÖZLENDİ

Çarşamba günü oynayacağı Aydın deplasmanı öncesi antrenmanlara başlayan Sarıyer'de moraller bozuk. Bugün Hatay maçı sonrası antrenmana çıkan futbolcuların üzgün olduğu gözlendi.