Sarıyer tribünlerinin renkli simaların Grup Beyaz Martı kuruluşunun 10. yılını kutluyor. Sarıyer Posta Gazetesinin aldığı bilgilere göre, Grup Beyaz Martı kuruluşunun 10.yılını görkemli bir geceyle kutlayacak.


Sarıyer tribünlerinin renkli isimlerini içinde bulunduran Grup Beyaz Martı kuruluşunun 10. yılını kutluyor. Kuruluşunun10.yılını görkemli bir geceyle kutlayacak olan Grup Beyaz Martı, sosyal projelere yönelik faaliyetlerde de bulunacak. Esirgeme, Huzur Evi gibi kurumları ziyaret edecek olan Grup Beyaz Martı üyeleri, Sarıyer ile bütünleşmeyi hedefliyor. Ayrıca Sarıyer’in amatör liglerinde mücadele eden takımlarının maçlarına giderek destek sunma kararı alan Grup Beyaz Martı Sarıyer için birlik mesajı verdi.

Öte yandan Beyaz-Lacivert renklere gönül veren Grup Beyaz Martı kuruluşunun 10. Yılı nedeniyle mesajı yayınladı. İşte o mesaj:

“2004 Yılında başladığımız Grup Beyaz Martı Bağımsız Taraftar Oluşumunun 10. yılı bu zaman zarfı içerisinde tribünde, toplantılarımızda, çalışmalarımızda ve sosyal medya adreslerimizden bizi takip ederek yalnız bırakmayan bütün üyelerimize desteklerinden dolayı sonsuz teşekkürler. Birlik ve beraberliğin giderek artacağı GBM ailesinin git gide daha da büyüyeceği Sarıyer'imiz için her zaman itici bir güç olacağı nice yılları beraber kutlamak dileğiyle.”