Geçtiğimiz günlerde yapılan olağanüstü kongrede bir kez daha başkan seçilen Saffet Akkoyun tarafından Genel Kaptanlık görevine getirilen Zafer Öztürk, Sarıyer Posta Gazetesi'ne özel açıklamalarda bulundu. Yeni sezon öncesi birlik vurgusu yapan Öztürk, "Yıllardır beklediğimiz başarı için taraftardan yöneticisine kadar dayanışma içerisinde olmalıyız" dedi.

Yeni sezonda transfer çalışmaları devam ederken, diğer yandan da lacivert beyazlı kulübün geleceği planlanıyor. Bu doğrultuda yetenekli genç futbolcular kadroya dahil edilirken, aynı zamanda tesisleşme konusunda girişimlerde bulunuluyor.

"BAŞARI İSTİYORSAK DAYANIŞMA İÇERİSİNDE OLMALIYIZ"

Birlik ve beraberlik vurgusu yapan Öztürk, "Yönetim olarak en büyük hedefimiz Sarıyer'i hak ettiği yerlere getirmek. Bunun için de bazı şartların oluşması gerekiyor. Yapacağınız transferlerden takımın uyumuna, yönetimden taraftara kadar birçok parametrenin bir araya gelmesi gerekiyor. Fakat bunların dışında çok önemli bir husus var. O da birlik ve beraberlik. Eğer bu sezon başarı istiyorsak taraftardan yöneticisine kadar dayanışma içerisinde olmalıyız" dedi.

GENEL KAPTAN'DAN SPORTİF DİREKTÖR AÇIKLAMASI

Genel Yayın Yönetmenimiz Levent Pehlivanoğlu'na konuşan Genel Kaptan Zafer Öztürk, "Kulüplerin profesyonelleşmesi ve bu doğrultuda vizyoner ekip kurması gerektiğine inanıyorum. Bu doğrultuda Sportif Direktör Ergün Keleş'i Sarıyer'e önerdim. Öncelikle kamuoyunun bunu bilmesi gerekiyor. Kendisi ile daha önce herhangi bir sohbetimiz olmadı. Çalıştığı kulüplerde yaşadıklarını, başarılarını yakından takip eden biri olarak yönetim kurulunda gündeme getirdim. Akabinde Başkanımız Saffet Akkoyun, Nevzat Aydın ve yönetim kurulumuz onay verdi. Kulüp yapımıza da uygun olduğunu düşünerek Ergün Keleş'te karar kıldık" ifadelerini kullandı.

ZAFER ÖZTÜRK'TEN ELEŞTİRİLERE YANIT

Yapılan eleştirilerin bir sınırı olması gerektiğini vurgulayan Öztürk, "Hepimiz insanız. Dolayısıyla her zaman hata yapma ihtimalimiz var. Bu yüzden eleştiriler mutlaka olacaktır. Fakat Sarıyerlilerden eleştirilerin hakkaniyet ve medeniyet çerçevesinde olmasını rica ediyorum. Bir gazetecinin yaptığı bazı ithamlar beni derinden üzdü. Hem hocamıza hem sportif direktörümüze hem de başkanımıza haksızlık yapıldığını düşünüyorum. Benim o arkadaşa karşı herhangi bir önyargım yok, olamaz. Sarıyer'i seven herkes bizim baş tacımızdır. Bizler yapıcı eleştirilerden almamız gereken dersleri alırız" diye konuştu.

SARIYER POSTA GAZETESİ