Deplasmanda son dakikada attığı gol ile Utaş Uşakspor 1-0 mağlup eden Sarıyer’de Genel Kaptan Serkan Torun, karşılaşma sonrası açıklamalarda bulundu.

Ligin ilk yarısının son maçında Utaş Uşakspor deplasmanına çıkan Sarıyer, Nuri Fatih Aydın’ın son saniyelerde attığı gol ile 3 puanı hanesine yazdırarak, devre arasına ikinci sırada girdi.

“Devre arasına moralli girdik”

Müsabaka sonunda galibiyeti değerlendiren Genel Kaptan Serkan Torun, “Ligin son maçıydı. Galip gelmek istiyorduk. Beklediğimiz gibi zor bir müsabaka oldu. 10 kişi kaldıktan sonra herkes olaya bitti gözüyle baktı. Fakat biz bitti demeden bitmez. Son dakikada golü bulduk ve 3 puanı aldık. Sezonun ilk devresini moralli ve istediğimiz yerde kapattık” dedi.

Genel kaptandan taraftara büyük övgü

Sezon sonunda lider olarak bir üst lige çıkmak istediklerini söyleyen Torun, Sarıyerli taraftarlar ile ilgili övgü dolu sözler kullandı: “Şimdi önümüzde ligin ikinci yarısı var. Asıl mücadele o zaman başlayacak. Devre arası kampı ve kadromuza yapacağımız takviyeler ile ikinci yarının sonunda liderliği alıp bir üst lige çıkmak istiyoruz. Bu arada taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum. Bizleri yine yalnız bırakmadılar. Bundan sonra ki süreçte de yalnız bırakmayacaklarına eminim. İnşallah bu yolun sonu şampiyonluk olacak.”