Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, Sarıyer Spor Kulübü 1940 Taraftarlar Derneği’ni ziyaret ederek, lacivert beyazlı renklere gönül veren taraftarlarla bir araya geldi. Belediye olarak takıma destek vermeye devam edeceklerini söyleyen Genç, “Biz Sarıyer’in yarınlarını inşa ediyoruz” dedi.

Taraftar lokalinde gerçekleşen toplantıya Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’in yanı sıra Sarıyer Spor Kulübü Yöneticisi Selçuk Kavaloğlu, Sarıyer Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Arif Odabaşı, Merkez Mahallesi Muhtarı Sinan Yüksel, Rumelikavağı Mahallesi Muhtarı Sinan Demirci, Sarıyer Spor Kulübü 1940 Taraftarlar Derneği Başkanı Ahmet Efe ve çok sayıda taraftar katıldı. Sarıyer’in mevcut durumunun, yapılacak çalışmaların, taraftar sorunlarının konuşulduğu görüşmede, yapılacak projeler ve çözümler ele alındı.

Genç: “Sarıyer’in yarınlarını inşa ediyoruz”

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette, Sarıyer meydanında beyaz martı heykelinin yakında açılacağı müjdesini veren Başkan Genç’e, Sarıyerli taraftarlar çiçek ve Sarıyer Spor Kulübü atkısı hediye etti. Başkan Genç’te Sarıyer Spor Kulübü 1940 Taraftarlar Derneği Başkanı Ahmet Efe’ye günün anısına bir hediye takdim etti. Toplantıya katılan taraftarlara seslenen Genç, “Sahil kenarına, uçan martılardan daha güzel, Sarıyer'e yakışan, uçan martılardan daha güzel martı heykeli yapıyoruz. Sadece bir şeyin üzerine oturtarak değil, konulu bir heykel. Sarıyer taraftarlarının ve özellikle de Sarıyer gelen herkesin merakla, içtenlikle önünde fotoğraf çekileceği, Sarıyer'den bir hatırayla döneceği bir heykel olacak. Onun açılışını da birlikte yapacağız. Sarıyer taraftarı orada olacak. Esas bu işin sahiplerinin sizin olduğunuzu da özellikle belirtmek istiyorum. Hedefimiz bir üst lige çıkmak. Ancak bunu tek başına ne takım ne taraftar ne de yöneticiler yapabilirim. Bir elin 5 parmakları gibi olmalıyız. Birlik olup başaracağız. Bunun yanında biz günü kurtarmanın peşinde değiliz. Takıma alacağımız birkaç topçu sadece bir geçiş dönemine hizmet edebilir. Tesisleşmeden tutun sabit gelire sahip olmak için çalışmalara kadar kulübü yukarıya kaldırmak istiyoruz. Biz Sarıyer’in yarınlarını inşa ediyoruz. Açıkçası buna da Sarıyer’in gücü yeter.

“Şampiyon olmak istiyoruz”

Toplantıda konuşan Selçuk Kavaloğlu, “Kulübümüzün yönetiminde bulunan birçok kişi Sarıyer’in öz evladı. Bizim buradan başka gidecek bir yerimiz yok. Şampiyon olmak istiyor muyuz? Evet istiyoruz. Bu kapsamda Acun Medya’ya gittik. Bizi kurumsallaştırın, profesyonel yapın dedik. Onlarda yaklaşık 40 gün süren bir çalışma yaptı. Birkaç gün önce bizi çağırdılar. Çok etkileyici bir sunum yaptılar. Bizde iki biri Şükrü Genç Başkanımıza biri yönetim kurulumuza olmak üzere toplam 2 tane daha sunum hazırlamalarını istedik. Hedeflerimize giden yolda çok güzel projelerimiz var. Bunları açıklayacağız. Bakın arkadaşlar! Ne biz ne yönetim ne de Şükrü Başkan baki değil. Hepimiz gideceğiz. Kalıcı olan Sarıyer’in markası” ifadelerini kullandı.

Toplantı, karşılıklı soru - cevapların ardından sona erdi.