Sarıyer Spor Kulübü, alt yaş gruplarındaki U14 ve U17 takımlarının kategorilerinde şampiyon olması dolayısıyla kutlama yemeği düzenledi. Pileki Pide’de yapılan programa; CHP İlçe Başkanı Sevim Yalınkılıç, AK Parti İlçe Başkanı Salih Bayraktar, MHP İlçe Başkanı Ünsal Bilgiç, İYİ Parti İlçe Başkanı Dr. Cengiz Tamer, Sarıyer Spor Kulübü Başkanı Saffet Akkoyun, Başkan Vekili Ferhat Göçer, yönetim kurulu üyeleri, A Takım teknik direktörü Orhan Kaynak, U14 ve U17 takımları teknik heyeti ve futbolcuları ile davetliler katıldı.

Akkoyun: Bu birliktelik mutluluk ve güç veriyor

Programda bir konuşma yapan Sarıyer Spor Kulübü Başkanı Saffet Akkoyun, “Bugün U14 ve U17 takımlarımızın şampiyonluğunu kutluyoruz. Sarıyer Spor Kulübü her zaman siyaset üstü bir kurum olduğunu bu akşam da kanıtladı. Tüm siyasi partilerden ve STK’lardan katılım oldu. Bu birliktelik bizlere mutluluk ve güç veriyor. Alt yapıdaki bu başarıyı üst yaş gruplarına ve inşallah da A takıma taşıyacağız” ifadelerini kullandı.

Şampiyonları kutladılar

Etkinlikte kısa birer konuşma yapan siyasi parti ve STK temsilcileri de, genç şampiyonları kutladı. Konuşmacılar, Sarıyer Spor Kulübü A takımına ve tüm alt yapı kategorilerine başarılar dileyerek, birliktelik ve destek vurgusu yaptı.

Haber: Ahmet CİRİK