SARIYER'İN TÜRK FUTBOLUNA YENİ ARMAĞANI: BERTUĞ ÖZGÜR YILDIRIM

Sarıyer'in altyapısından yetişen ve bu sezon 8'i ilk 11 olmak üzere toplam 28 maçta forma şansı bulan Bertuğ Özgür Yıldırım, attığı gollerle takımını sırtlıyor. 2002 doğumlu genç yetenek, kaydettiği 6 golle takımının en golcü 3. oyuncusu.

Geçmiş yıllarda 'futbolcu tarlası' olarak bilinen ve Türk futboluna çok sayıda oyuncu kazandıran Beyaz Martı, bir yeteneği daha futbol dünyasına kazandırdı. Aynı zamanda Sarıyer'in Yardımcı Antrenörü Savaş Yıldırım'ın oğlu olan Bertuğ Özgür Yıldırım, bu sezon başarılı bir performans sergiliyor.

SON 3 MAÇTA 3 GOL ATTI

Lacivert beyazlı formayı ilk kez 2018-2019 sezonunda Utaş Uşakspor maçında terleten Bertuğ Özgür Yıldırım, toplamda 30 müsabakada Sarıyer formasını giydi. Son 3 maçta 3 gol atan Yıldırım, tamamı bu sezon olmak üzere toplam 6 gol attı.

ATTIĞI GOLLERLE DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKTİ

Sarıyer ile 2019 yılında profesyonel sözleşme imzalayan Bertuğ Özgür Yıldırım, bu sezon attığı gollerle dikkatleri üzerine çekti. Ligde 6 gole ulaşan genç oyuncu, 2011-2012 sezonunda Atahan Menekşe'nin 7 gollük performansından bu yana lacivert beyazlı ekibin altyapısından yetişen ve en fazla gol atan futbolcu oldu. Kalan 2 karşılaşmada 2 gol atması durumunda Menekşe'yi geride bırakacak.

Sergilediği performans ile büyük beğeni toplayan Bertuğ Özgür Yıldırım'ın Sarıyer ile sözleşmesi 31 Mayıs 2021 tarihinde sona eriyor. Lacivert beyazlı ekibin, play off öncesi takımın motivasyonunu olumsuz etkilememek adına Yıldırım ile ligin tamamlanmasının ardından masaya oturacağı ifade edildi.

SARIYER POSTA GAZETESİ