İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (İASKF) tarafından geleneksel olarak düzenlenen Atatürk Yol Koşusu’nun 39.’su Gülhane Parkı'nda yapıldı.

Koşuya; TFF İcra Kurulu Üyesi, İASKF ve TASKK Genel Başkanı Ali Düşmez, TFF Marmara Bölge Müdürü Gür Onar, TFF İl Temsilcisi Ali Tanrıyaşükür, Türkiye Atletizm Federasyonu İstanbul İl Temsilcisi Ömür Ümit Sukat, İASKF yönetim kurulu üyeleri, Onur Kurulu Üyesi Kemal Bektaş, İFSKD Başkanı Ali Osman Özgül ve çok sayıda sporcu katıldı.

“Tüm sporcularımıza teşekkür ediyorum”

Toplam 4 kategoride yapılan koşuda dereceye giren sporcular, ödüllerini TFF İcra Kurulu Üyesi, İASKF ve TASKK Genel Başkanı Ali Düşmez ve TFF İl Temsilcisi Ali Tanrıyaşükür’ün elinden aldı. Ödül töreninde konuşan Ali Düşmez, “Her şeyden önce katılan tüm sporcu, antrenör ve hocalarımıza teşekkür ediyorum. İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu yalnızca futbolun değil, amatör branşta faaliyet gösteren tüm spor dallarının federasyonudur. Koşumuzu gerçekleştirirken aynı zamanda 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’nı da kutlamış oluyoruz. Bu organizasyona katılımlarından ötürü başta Fatih Belediye Başkanlığına, Atletizm Federasyonuna ve Gençlik Hizmetleri Spor Müdürlüğüne ve tüm sporcularımıza ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.