EKREM AL: "TAKIMIMA VE EKİBİME İNANIYORUM"

Ahmet Yıldırım ile yolların ayrılmasının ardından göreve gelen tecrübeli Teknik Direktör Ekrem Al, ilk röportajını Sarıyer Posta Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Levent Pehlivanoğlu'na verdi. Takımın genel durumundan play off şansına kadar birçok konuda özel açıklamalar yapan Al, "Üst lige çıkabilmek için kazanmaktan başka şansımız yok diye konuştu.

Sarıyer, 24 Şubat Çarşamba günü deplasmanda oynayacakları Ankara Demirspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Geçtiğimiz sezon 5 ay boyunca Sarıyer'de görev yapan Ekrem Al, Ahmet Yıldırım'ın yerine teknik direktörlük koltuğuna oturdu. Göreve gelir gelmez kolları sıvayan Al, oyuncular ile yakından ilgileniyor. Futbolcular ile bire bir görüşen tecrübeli teknik adam, oyuncuların motivasyonunu yükseltmeyi hedefliyor.

"SARIYER'DE GÖREV ALMAKTAN DOLAYI ÇOK MUTLUYUM"

Lacivert beyazlı kulüpte görev yapmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Al, "Sarıyer çok sevdiğim bir kulüp. Geçtiğimiz sezon 5 ay gibi bir süre burada görev yapmıştım. Huzur, güven, inanan bir ortam vardı. İyi işler yaptığımızı da düşünüyorum. Yeniden Sarıyer'de görev almaktan dolayı çok mutluyum" diye konuştu.

"PLAY OFF ADAYLARI ÇOĞALDI"

Takım hakkında bilgiler veren Al, "Kadromuzda bulunan oyuncular arasında tanımadığım futbolcu yok. Aynı zamanda geçtiğimiz sezon birlikte çalıştığımız oyuncular da bulunuyor. Ekip genel olarak iyi. Fakat son maçta iç sahada ligin zayıf ekiplerinden birine yeniliyorsunuz. Bu futbolcular üzerinde baskı ve motivasyon kaybına neden oluyor. O yüzden taktik ve tekniğin dışında rehabilitasyon çalışmaları da yapacağız. Oyuncularımızın kaybolan özgüvenini yerine getireceğiz. Futbolda heyecanınızı kaybettiğiniz zaman bazı sorunlar yaşayabiliyorsunuz. Play off'u zorlayan bir takımdı fakat son birkaç maçta kötü sonuçlar aldı. Şuan da play off gurubunun dışında. Tabi Sarıyer kaybederken rakipler de kazandı. Dolayısıyla play off adayları da çoğaldı. Bu da her maçın daha da zor olacağını gösteriyor" ifadelerini kullandı.

AL; "TAKIMIMA VE EKİBİME İNANIYORUM"

Belirledikleri hedefler hakkında konuşan Al, sözlerini şöyle sonlandırdı: "İlk etapta kendimize play off hedefi koyduk. Hedefimizi yakaladıktan sonra da bir üst lige çıkmak için emin adımlarla yürüyeceğiz. Umarım futbol şansı da bizim yanımızda olur. Çalışmalarla belli bir seviyeye geliriz ancak bıçak sırt maçlar oynayacağız. Takım olarak zor bir periyoda giriyoruz. Kazanmaktan başka bir şansımız yok. Takımıma ve ekibime inanıyorum. Yönetim kurulumuz da bize güveniyor."

SARIYER POSTA GAZETESİ