TFF Yönetim ve İcra Kurulu Üyesi, TASKK Genel Başkanı Ali Düşmez’in katkılarıyla ve Türkiye Futbol Saha Komiserleri Derneği Genel Başkanlığı öncülüğünde ‘Şehit Özel Harekat Polisi ve Saha Komiseri Cemil Koç’ adına düzenlediği eğitim toplantısı Antalya’da yapıldı.

70 ilde şubesi bulunan Türkiye Futbol Saha Komiserleri Derneği’nin şube başkanlarının ve üyelerin katıldığı toplantıda TFF Yönetim ve İcra Kurulu Üyesi, TASKK Genel Başkanı Ali Düşmez’de yer aldı

“Çalışmalarınızda başarılar dilerim”

Toplantıda konuşan Ali Düşmez, “Taban birlikleri ile her zaman iç içe olduğumuzu ifade etmek istiyorum. Saha komiserleri bizler için önemli bir paydaş. Saha komiserlerini her zaman destekliyoruz ve desteklemeye devam edeceğiz. Şehit Özel Harekat Polisi ve Saha Komiseri Cemal Koç anısına düzenlenen eğitim toplantısının tüm saha komiserlerine ve spor camiamıza hayırlar getirmesini temenni ederek, çalışmalarınızda başarılar dilerim” dedi.

Düşmez’den şehit babasına plaket

3 gün süren toplantıda, Pamukkale Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Spor Yöneticiliği Bölüm Başkanı Doç. Dr. Rıdvan Ekmekçi tarafından “Sporda iletişim, beden dili, stres ve önleyici uygulamalar” konulu Eğitim, Asteria Kremlin Palace Hotel’de verildi. Ayrıca Ali Düşmez, şehit babası Tevfik Koç’a plaket takdim etti.

SARIYER POSTA