TFF 2. Lig Beyaz Grup’un 23. haftasında Eyüpspor’u konuk edecek olan Sarıyer’de, taraftarlardan tezahürat uyarısı geldi. Beyaz Martılar saha kapatma cezası ile karşı karşıya...

Ligde averaj ile Sakaryaspor’un ardından 2. sırada yer alan Sarıyer, şampiyonluk yolunda taraftarından mahrum kalmak istemiyor. Taraftarlar, sosyal medya üzerinden Sarıyerlilere Eyüpspor maçında küfürlü tezahürat yapılmaması için “Küfür etme, ettirme” sloganıyla çağrıda bulunuyor.

Sarıyer ceza sınırında

Daha önceki müsabakalarda zaman zaman tribünlerden yükselen olumsuz tezahüratlar nedeniyle ceza sınırına gelen ve yüklü miktarda para cezası alan Sarıyer, Eyüpspor maçında da ceza alması halinde ilerleyen haftalarda iç sahada oynayacağı karşılaşmalarda taraftarından yoksun olacak.

Eyüpspor’a taraftar yasağı

Kulüp kaynaklarından alınan bilgiye göre, 23 Şubat Cumartesi günü Yusuf Ziya Öniş Stadı’nda oynanacak müsabakada Eyüpspor taraftarı olmayacak. İlçe Güvenlik Kurulu’nun daha önceki karşılaşmalarda yaşanan olayları göz önünde bulundurarak böyle bir karar aldığı belirtildi.