Sarıyer Beşiktaşlılar Derneği'nin geleneksel hale getirdiği iftar yemeği Bahçeköy Orman Fakültesi bahçesinde geniş bir katılımla gerçekleştirdi.
İftar yemeğine; Beşiktaş Spor Kulübü Divan Başkanı Yalçın Karadeniz,  CHP Sarıyer İlçe Başkanı Mehmet Deniz, Sarıyer Belediye Meclis Başkan Vekili, Hüseyin Çoşkun, Kemer Mahalle muhtarı Nazif Artan, Yeni Mahalle Muhtarı Erdoğan Kavraz, Sarıyer Lozan Mübadilleri Derneği Başkanı Hüseyin Sönmez, Büyükdere Güzelleştirme Derneği Başkanı Fikret Yazıcı,  Beşiktaş taraftar dernek başkanları, tribün liderleri ve çok sayıda dernek üyesi katıldı.

IMG_4155

Katılımın yoğun olduğu iftar yemeğinde okunan dua sonrası teşekkür konuşmasını yapan Sarıyer Beşiktaşlılar Dernek Başkanı Birol Yılmazel, “Derneğimizin geleneksel hale getirdiği iftar yemeğimize katılımlarınızdan dolayı teşekkür ederiz. Bu vesile camiamızın ve tüm İslam aleminin Ramazan Bayramını tebrik ederiz” dedi.

BAŞKAN GENÇ “BEŞİKTAŞLILAR DERNEĞİNİN FAALİYETLERİNİ YAKINDAN TAKİP EDİYORUM”

ETWPTT evlerinde yapılan iftar yemeğine katılan ve ardında Sarıyer Beşiktaşlılar Derneği’nin iftarına yoğun programından dolayı rötarlı katılmak zorunda kalan Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, geç saatte kadar dernek yöneticileri sohbet etti. Bir ara kendisine verilen Sarıyer Posta Gazetesi’ni inceleyen Başkan Genç,  derneğin sosyal faaliyetlerini yakından takip ettiğini belirterek, Başkan Birol Yılmazel ve beraberinde ki yöneticilere teşekkür etti.

KARADENİZ; BÖYLE BİR NEZİH BİR TOPLULUĞUN İFTAR YEMEĞİNE KATILMAK AYRI BİR MUTLULUK VERDİ.

5W68Sarıyer Beşiktaşlılar Derneği’nin iftar yemeğine katılan Beşiktaş Spor Kulübü Divan Kurulu Başkanı Yalçın Karadeniz, ilk olarak Bahçeköy’de merkezde bulunan derneği ziyaret etti. Taraftar ve üyelerinin kendisine sıcak yaklaşımından duyduğu memnuniyeti dile getiren Karadeniz, hatıra fotoğrafı çektirmeyi ihmal etmedi.

Levent PEHLİVANOĞLU