TFF 2. Lig Beyaz Grup’un 24. haftasında deplasmanda Ankara Demirspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdüren Sarıyer’de, Teknik Direktör Serdar Bozkurt açıklamalarda bulundu.

Sahasında Eyüpspor’a mağlup olarak şampiyonluk yarışında yara alan Sarıyer, 2 Mart Cumartesi günü Ankara Demirspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını Zekeriyaköy’deki antrenman sahasında sürdürüyor.

“Zirveden kopmak istemiyoruz”

Takımın son durumu hakkında açıklamalarda bulunan Serdar Bozkurt, “Sahamızda oynadığımız Eyüpspor maçı hiç beklemediğimiz bir mağlubiyet oldu. Bizim ayarımızda olmayan bir takıma yenildiğimiz için üzgünüz. Tüm Sarıyer taraftarından özür diliyoruz. Aldığımız mağlubiyet ile sadece bir avantaj kaybettik. Oyuncularımız alınan sonuçtan gereken dersleri çıkardı. Ligde kolay maç yok. Bu haftaki rakibimiz ligde kalma mücadelesi veriyor. Sezonun ilk yarısına göre daha fazla koşan ve mücadele eden bir Ankara Demirspor ile karşılaşacağız. Fakat biz zirveden kopmak istemiyoruz. Bu yarışı sonuna kadar götürmek istiyoruz. Planlarımızı galibiyet üzerine yapıyoruz ve deplasmandan mutlaka 3 puan ile dönmek istiyoruz” dedi.

“Şampiyonluk ipi bizim elimizde”

“Rakiplerimizin ne yaptığına değil, kendi işimize bakıyoruz” diyen Bozkurt, “Çünkü biz kazanamadıktan sonra diğer takımların kazanıp kazanmadığının pek bir önemi yok. Eyüpspor maçını kaybettikten sonra Sakaryaspor’un da mağlup olması bizim için sadece bir teselli oldu. 3 puanı alsaydık çok büyük bir avantaj yakalayacaktık. O yüzden öncelikle maçlarımızı kazanmamız gerekiyor. Kalan müsabakaları kazandığımız takdirde şampiyon biz olacağız. Çünkü zirvedeki takımlarla da karşılaşacağız. Şampiyonluk ipi bizim elimizde” ifadelerini kullandı.

“Önümüzdeki maçlarda Samet’ten yararlanacağız”

Devre arasında kadroya dahil edilen ve yaşadığı sakatlık nedeniyle formasından uzak kalan Samet Katanalp ile ilgili konuşan Bozkurt, “Samet sakatlığını atlattı ve bizimle antrenmanlara çıkıyor. Belli bir seviyeye geldi. Önümüzdeki maçlarda forma şansı vermeyi düşünüyoruz. Bizim için önemli bir oyuncu” diye konuştu.

“1 mağlubiyet ümitsizliğe sevk etmemeli”

Sarıyer camiasının kenetlenmesi gerektiğini vurgulayan Bozkurt, şunları söyledi: “Ankara Demirspor maçının ardından haftaiçi sahamızda İnegölspor’u ağırlayacağız. Bu hafta çok kritik 2 maça çıkacağız. Özellikle iç saha maçlarımızda taraftarlarımızı yanımızda görmek istiyoruz. Çok önemli camialar ile zorlu bir grupta mücadele ediyoruz. 1 mağlubiyet ne bizi ne camiayı ne de Sarıyer taraftarını ümitsizliğe sevk etmemeli. Zorlu zamanlarda daha da kenetlenmeliyiz.”