TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Sarıyer Spor Kulübü, devre arası transfer çalışmaları kapsamında forvet Furkan Yaman ve stoper Gökhan Çalışır ile anlaşmaya vardı.

Teknik Direktörlük görevine Ekrem Al’ı getiren Sarıyer’de devre arası evden eve nakliyat transfer çalışmaları aralıksız sürüyor.

Ligin ilk yarısında istediği sonuçları alamayan lacivert beyazlı ekip, sezonun devamında kadrosuna yapacağı takviyeler ile iyi bir çıkış yakalayıp play - off’a kalmak istiyor. Bu hedef doğrultusunda transfer çalışmalarını yürüten Beyaz Martı, yetersiz olarak görülen forvet hattına Furkan Yaman’ı ve stoper bölgesine de Gökhan Çalışır’ı transfer etti.

FURKAN YAMAN KİMDİR?

23 yaşındaki Furkan Yaman, kariyerinde daha önce Menemenspor, Beşiktaş, Eyüpspor, Kayserispor, Nazilli Belediye, Gümüşhane, Osmanlıspor ve Amedspor formaları giydi. Yaman geçtiğimiz sezon 13 maçta 3 gol atarken, 1 sarı ve 1 kırmızı kart gördü.

GÖKHAN ÇALIŞIR KİMDİR?

1987 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Gökhan Çalışır, kariyerinde daha önce Zeytinburnu, Beşiktaş, Gebzespor, Başkent Akademi, Gaziantep FK, Giresunspor, Tarsus İY, Beylerbeyi, Bağcılar Spor ve Eyüpspor’da oynadı.

SARIYER POSTA