Sarıyer Beşiktaşlılar Derneği’nin kuruluşunun 4. yıldönümü, Dernek Başkanı Birol Yılmazel’in verdiği kahvaltı ile kutlandı.

Bahçeköy’deki dernek lokalinde organize edilen kahvaltıya Sarıyer Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Erdem, Sarıyer Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Birol Yılmazel, Bahçeköy Lozan Mübadilleri Dernek Başkanı Hüseyin Sönmez ve çok sayıda Beşiktaşlı taraftar katıldı.

Yılmazel: "4. yılımızda da taraftarlarımızla beraberiz"

 Kahvaltıda açılış konuşması yapan Sarıyer Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Birol Yılmazel, "4. yılımıza girmenin sevincini siz üye ve taraftarımızla beraber yaşıyoruz. Geleneksel hale getirdiğimiz kahvaltımızı bu yılda gerçekleştirdik. Katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Erdem’den fair play vurgusu

Beşiktaşlı olduğu bilinen Sarıyer Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Erdem, konuşmasında kahvaltıyı organize eden Birol Yılmazel’e teşekkür ederek, “Öncelikle derneğimize nice seneler diliyorum. Derneğimizi ve başkanımızı çalışmalarından dolayı tebrik ediyorum. Futbol sevgi, saygı ve dostluk içerisinde oynanmalı. Ligdeki tüm takımlarımıza başarılar” dedi.