Sarıyer Beşiktaşlılar Derneği'nin de aralarında yer aldığı Türkiye ve Avrupa'da faaliyet gösteren 1903 BJK Dernekler Birliği'ne üye dernekler, İzmir'de yaşanan depremde mağdur olan vatandaşlar için yardım kampanyası düzenledi.

Geçtiğimiz günlerde meydana gelen İzmir merkezli depremde 114 vatandaş hayatını kaybederken, bin 35 kişi de yaralanmıştı. Depremden olumsuz etkilenen İzmirliler için tüm Türkiye yardım seferberliği başlatırken, Türkiye ve Avrupa'da faaliyet gösteren 1903 BJK Dernekler Birliği'ne üye dernekler de harekete geçti.

SARIYER'DEKİ BEŞİKTAŞLILAR DA DESTEK VERDİ

Yardım kampanyası kapsamında toplanan 2 bin 100 battaniye, 9 bin 300 pijama, bebek kıyafeti gibi temel yaşam malzemeleri İzmir Valiliği Koordinasyon Merkezi'ne teslim edildi. Beşiktaşlı taraftarların anlamlı organizasyonuna Sarıyer Beşiktaşlılar Derneği de katkı sundu.

"MİLLETİMİZİN YANINDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ"

Konuyla ilgili açıklama yapan 1903 BJK Dernekler Birliği, şu ifadeleri kullandı: " Bu güzel organizasyonda emeği geçen derneklerimize, yönetim kurullarına ve üyelerine teşekkür ederiz. Onursal başkanımız Süleyman Seba'nın ifade ettiği 'İyi insan olmadan İyi Beşiktaşlı olunmaz' düsturunu görev bilip, daha önce Van ve Elazığ'da bugünde İzmir'de olduğu gibi görev bilip her daim aziz milletimizin yanında olmaya devam edeceğiz."

SARIYER POSTA GAZETESİ