İkinci ligde şampiyonluk mücadelesi veren Sarıyer’e AK Parti Sarıyer Belediye Başkan Adayı Salih Bayraktar’dan bir müjde daha geldi. 9 bin 377 taraftar kapasiteli yeni stat projesini açıklayan Bayraktar, taraftarı coşturdu.

Tarihinde çok sayıda başarıya imza atan, Türkiye’de genç takımı kuran ilk kulüp olarak onlarca futbolcuyu büyük kulüplere transfer eden Sarıyer, Türk futbolunun tarlası olarak anılıyordu. Salih Bayraktar, açıkladığı proje ile Türk futbolunun efsane takımlarından Sarıyer’i yeni stadına kavuşturacak.

“Sarıyer eski gücüne kavuşacak”

“Sarıyer Spor Kulübümüz şampiyonluğunu yepyeni ve modern stadyumuyla taçlandıracak” diyen Bayraktar, “9 bin 377 taraftar kapasiteli yeni stadımızda 4 kapalı tribün ve 20 loca bulunacak. 500 metrekare kulüp müzesi, 750 metrekare sosyal tesis alanı ve çocuklar için altyapı tesisinin de bulunacağı yeni stadımızda restaurant ve taraftar mağazası da yer alacak. Engelli taraftarlarımız için özel olarak tasarlanmış alanlar ve 400 araç kapasiteli otoparkımız da olacak. Şanına yaraşır bir stadyum ile Sarıyer Spor Kulübü eski gücüne yeniden kavuşacak” ifadelerini kullandı.