Sarıyer Spor Kulübü Başkanı Saffet Akkoyun, tedavi gördüğü Okmeydanı Devlet Hastanesi’nde hayatını kaybeden Ahmet Karaman için taziye mesajı yayınlarken, Sarıyerlilere evde kalmaları konusunda çağrıda bulundu.

Sarıyer’in sevilen simalarından Ahmet Karaman’ın 66 yaşında yaşamını yitirmesinin ardından taziye mesajları ardı ardına geliyor. Son olarak Sarıyer Spor Kulübü Başkanı Saffet Akkoyun yayınladığı mesaj ile üzüntüsünü dile getirdi.

“ZORUNDA KALMADIKÇA EVDEN ÇIKILMAMALI”

Başkan Saffet Akkoyun, yayınladığı mesaj ile corona virüsünün yayılmasının önüne geçmek için zorunda kalmadıkça evde çıkılmaması konusunda uyarılarda bulundu Akkoyun şunları söyledi: “İstinye Spor Kulübü başkanlığı yaptığım dönemde Ahmet Karaman’da Ayazağa Spor Kulübü başkanıydı. Kendisiyle sportif ve sosyal alanda sürekli dayanışma içerisindeydik. Kendisi hem iyi bir esnaf hem de çevresine yarım etmeyi seven sosyal bir insandı. Vefat haberini dün büyük üzüntüyle öğrendim. Kendisine Allah’tan rahmet, tüm sevenlerine başsağlığı diliyorum. Ayrıca dünyayı etkisi altına alan corona virüsünden korunmak ve yayılmasını engellemek için zorunda kalmadıkça evden çıkılmamalı. Umuyorum ki toplum olarak bu zorlu süreci birlikte atlatacağız ve corona virüsünden kurtulacağız.”

SARIYER POSTA