İnegölspor Teknik Direktörü Fatih Akyel, sahasında oynayacakları Sarıyer maçı öncesi açıklamalarda bulundu.

TFF 2. Lig Beyaz Grubun 8. haftasında 17 Ekim Çarşamba günü saat 15:00’da oynanacak olan müsabakada iki ekip İnegöl İlçe Stadı’nda karşı karşıya gelecek.

Kritik maç öncesi konuşan Fatih Akyel şunları söyledi:

“Fikstür şansı bizden yana değil”

 Üst üste zor ekiplerle karşılaştıklarını belirten Akyel, “Çarşamba günü Sarıyer ile oynayacağız. Fikstür avantajı maalesef bizden yana değil. Keçiörengücü ile oynadık. Şimdi Sarıyer ile karşılaşacağız. Fikstürümüz biraz zor. Onun için bizde elimizden geleni yapıyoruz” dedi.

“Sarıyer güçlü bir takım”

Sarıyer’in güçlü bir ekip olduğuna dikkat çeken Akyel, “Önümüzde Sarıyer maçı var. Biliyorsunuz Sarıyer takımı da lider. Lider bir takımla oynayacağız. Onlarca ciddi paralar harcamış bir takım. Bizde kendi saha ve seyirci avantajımızı kullanmak istiyoruz. İnşallah bu maçtan galibiyetle ayrılırız. Tüm seyircilerimizi bu zorlu müsabakaya bekliyoruz. Biz gelmeden önce ciddi manada sakatlığı olan oyuncular vardı. Bunlarında sıkıntısını yaşıyoruz. Oyuncularımız da yavaş yavaş toparlanıyor. Onlar takıma katılana kadar ne kadar az puan kaybedersek o kadar iyi olur. Emirhan, kaptan Kemal, stoper Volkan ve Cengiz sakat. Yani 4-5 tane sakat oyuncumuz var. Eksiklerimiz var. Onların yerine oynayacak arkadaşlarımız da ellerinden geleni yapıyorlar. İyi mücadele ediyorlar. İnşallah Çarşamba günkü maçta başarılı oluruz” diye konuştu.