Gelecek Partisi Sarıyer İlçe Başkanı Erhan Vergili ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, Taekwondo Dünya Şampiyonu ve Dünya Rekortmeni Sarıyerli Milli Sporcu İsmet Sağlam tarafından verilen taekwondo kuşak eğitimini tamamlayan öğrencilerin mezuniyet törenine katıldı. Vergili, eğitimini başarıyla tamamlayan genç sporcuya siyah kuşağını takdim etti.

Yaklaşık 4 aylık süren taekwondo kuşak eğitimini başarıyla tamamlayan sporculardan Arda Kamil Çam’ın madalyasını takan Erhan Vergili, sunduğu spor gösterisi ile göz dolduran Minik Taekwondocu Melinay Tozlu'ya siyah kemer hediye etti.

VERGİLİ'DEN İSMET SAĞLAM ÖNERİSİ

Törende konuşan Vergili, "Taekwondo Dünya Şampiyonumuz, alanında çok kez Dünya Rekortmeni olan, spor dünyasının 'Altın Adamı' olarak tanımlanan, efsane Milli Sporcumuz İsmet Sağlam’ın öğrencisi olarak hocamla gurur duyuyorum. Ömrünü spora adayan, değerli spor adamı İsmet Sağlam’ın adının özellikle Sarıyer’de yapılacak nitelikli ve geniş kapsamlı bir spor kompleksine adının verilmesini arzu ediyorum. Bu konuda değerli hocama söz veriyorum. Bu konuda bir çalışma yapacağım" ifadelerini kullandı.

"DAHA YÜKSEK MAKAMLARI HAK EDİYOR" 

İsmet Sağlam ise şunları söyledi: "Değerli öğrencim Erhan Vergili, spor kültürüyle yetişen örnek bir kişi. Duygu ve temennilerine çok teşekkür ediyorum. Hayatının her safhasında elde ettiği başarılarıyla, elde ettiği siyasi kariyeriyle gurur duyuyorum. Daha yüksek makamları hak ediyor. İnşallah kendisini hedeflerinin en ilerisinde görecek ve daha çok gurur duyacağız."

SARIYER POSTA GAZETESİ