4AK Parti Sarıyer Belediye Başkan Adayı Sedat Özsoy, seçim çalışması sırasında Garipçe Köyü esnafını ziyaret ederken Koç Üniversitesi öğrencilerinden siyaset konusunda konferans vermesi teklifi aldı.

Bir restauranda kahvaltı yapan Koç Üniversitesi İİBF öğrencisi Denizhan Doğanlar ve arkadaşlarıyla ayaküstü sohbet eden Sedat Özsoy, öğrencilere bir istekleri olup olmadığını sordu. Okulda kurdukları Ekopolitik adlı siyaset kulübü olarak siyasetçileri davet edip, kendilerine bilgi ve tecrübelerini aktarmalarını istediklerini söyleyen Üniversiteli Denizhan Doğanlar Sedat Özsoy’a, 3“Okulumuzu ziyaret edip, kulüp üyesi arkadaşlarımıza siyaset ve seçimlerle ilgili bir konferans vermenizi rica ediyoruz” dedi.

Öğrencinin bu teklifine sıcak yaklaşan Özsoy, seçim çalışmalarını yürüttüğü bu dönemde çok yoğun çalıştığını ancak ilk fırsatta kendilerini ziyaret edip, siyasi birikimlerini aktaracağını söyledi.

PANKARTÇI TEYZE

Sedat Özsoy’un garipçe Köyü ziyaretinde dikkat çeken bir başka konu ise 66 yaşındaki Ayşe Sevinç Altay’ın evinin balkonuna pankart asması oldu. Koyu bir Tayyip Erdoğan hayranı olduğunu 1söyleyen Altay, “Başbakanımız dünya döndükçe başımızda dursun” dedi.

Garipçe Köyü sakinlerinden birçoğunun aynı şekilde evlerinin balkon demirlerine AK Parti ve Sedat Özsoy pankartı astığı görüldü. Garipçeli vatandaşlar ziyaret sırasında Sedat Özsoy’a yakın ilgi gösterip, desteklerini ifade ettiler. (Tuncay DAĞLI)