Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Sarıyer İlçe Temsilciliği, AK Parti Sarıyer İlçe Başkanlığına atanan Hüseyin Cevahiroğlu’na “hayırlı olsun” ziyaretinde bulundu.

Salih Bayraktar’ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Sarıyer Belediye Başkan Adayı gösterilmesinin ardından geçtiğimiz günlerde AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı olarak atanan Hüseyin Cevahiroğlu’na ‘tebrik’ ziyaretleri devam ediyor.

“Gençleri ihmal etmeyeceğiz”

TÜGVA Sarıyer Temsilcisi İlyas Tanrıverdi ve ilçe yönetiminin de katıldığı ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Hüseyin Cevahiroğlu, parti olarak gençlerin yanında olduklarını ve gençlerin ürettikleri projeleri destekleyerek, onları ihmal etmeyeceklerini dile getirdi.

Tanrıverdi’den AK Parti’ye teşekkür

TÜGVA Sarıyer Temsilcisi İlyas Tanrıverdi, Marmaracık Gençlik Kampı, Sarıyer Kültür Merkezi, Dene Yap Atölyeleri ve kütüphane başta olmak üzere Sarıyer’e gençlik ile ilgili yapılan hizmetler için AK Parti Sarıyer İlçe Teşkilatı’na teşekkür etti.

Samimi bir ortamda gerçekleşen görüşmede, fikir alışverişinde bulunulurken, ziyaret Cevahiroğlu’na takdim edilen hediye ile sona erdi.