Türkiye Değişim Partisi (TDP) Sarıyer Kurucu İlçe Başkanı Murat Kemer, Türkiye Değişim Partisi Sarıyer İlçe Kadın Kolları Başkanı Hülya Çavdar ve Türkiye Değişim Partisi Sarıyer İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Dilek Ümit, Sarıyer Posta Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Levent Pehlivanoğlu'nu makamında ziyaret ederek, fikir alışverişinde bulundular.

20 Aralık 2020 tarihinde resmen Mustafa Sarıgül liderliğinde Türkiye Değişim Partisi, Sarıyer'deki teşkilatlanma çalışmalarını ve ziyaretlerini sürdürüyor. TDP, bu kapsamda ilçede faaliyet gösteren yerel basından ilk ziyaretini Sarıyer Posta Gazetesi'ne gerçekleştirdi.

ÇALIŞMALARLA İLGİLİ BİLGİLER VERDİ

Samimi bir ortamda gerçekleşen görüşmede, Türkiye Değişim Partisi'nin vizyon ve misyonunu anlatan Kurucu İlçe Başkanı Murat Kemer, TDP İlçe Teşkilatı olarak yapılan çalışmalar ile ilgili bilgiler verdi. Kemer, önümüzdeki süreçte ilçe binasının netlik kazanacağını ve açılışa Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül'ün de katılacağını ifade etti.

PEHLİVANOĞLU'NDAN TDP HEYETİNE TEŞEKKÜR

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Sarıyer Posta Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Levent Pehlivanoğlu, Türkiye Değişim Partisi Sarıyer Kurucu İlçe Başkanı Murat Kemer'e ve yönetimine çalışmalarında başarılar diledi. Pehlivanoğlu, TDP heyetine ziyaretten dolayı teşekkür etti.

SARIYER POSTA GAZETESİ