IMG_5745Cumhurbaşkanlığı seçimleri kapsamında Sarıyer’i karış karış gezen Ak Parti Sarıyer İlçe Başkanı Salih Bayraktar taksici esnafının konuğu oldu. 


Pınar Mahallesi Küçük Ev Taksi durağını hazırladığı kahvaltı programına katılan Ak Parti Sarıyer İlçe Başkanı Salih Bayraktar, Sarıyer’den sorumlu Ak Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Faruk Gökkuş ve Pınar Mahallesi Muhtarı Ayhan Yılmaz katıldı. Ziyaretten oldukça memnun kalan taksici esnafının sorunlarını dinleyen Bayraktar, “Taksici esnafının Sarıyer halkını ve sokaklarını çok iyi bildiğini ifade ederek sorunların çözümü konusunda sizin görüşleriniz çok önemli” dedi.

MUHTAR YILMAZ’DAN ÖNERİ

Hafta içi yaklaşık 500 servis aracının mahalleye park etmesinden yakınan Pınar Mahallesi Muhtarı Ayhan Yılmaz, Mahallede esnaf ve vatandaşların yıllardır şikâyetci olduğu parklanma sorunun çözülmesi konusunda Ak Parti Sarıyer İlçe Başkanı Salih Bayraktar’a, öneri getirdi.  Ve çözümü konusunda girişimlerini sürdürdü.

DURAK BAŞKANI BAŞ’TAN BAYRAKTAR’A CEP RİCASI

Küçük Ev Taksi Durağı Başkanı Recep Baş,  taksi durağının yaya yoluna uzak bir yerde olduğundan dert yakınarak,  ABC yolun üzerinde 3 taksilik mini bir cep durağını talebini İlçe Başkanı Salih Bayraktar’a  iletti. Bayraktar, konuyu Sarıyer Belediye Meclis Üyesi Nurettin Çelik tarafında meclise taşıyacaklarını belirterek konuyu en kısa sürede çözüme kavuşturacaklarını söyledi.

Levent PEHLİVANOĞLU

IMG_5734