Cumhuriyet Halk Partisi Sarıyer İlçe Başkanı Sevim Yalınkılıç, Alaattin Çakıcı'nın CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik söylemlerinin ardından bir açıklama yayınladı. Yalınkılıç, "Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'nu tehdit etmek kimsenin haddi değildir" ifadelerini kullandı.

Alaattin Çakıcı'nın sosyal medya hesabından paylaştığı mektupta Kemal Kılıçdaroğlu'na ağır ifadeler kullanmasına bir tepki de Cumhuriyet Halk Partisi Sarıyer İlçe Başkanı Sevim Yalınkılıç'tan geldi.

"SANDIKTA GEREKEN CEVABI VERECEĞİZ"

Yalınkılıç, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: "Cumhuriyetimizi savaş meydanlarında kurmuş insanların mirası olan, kurtuluşun ve kuruluşun partisi Cumhuriyet Halk Partisi'nin hak, hukuk, adalet için milyonlarla birlikte yürüyen Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'nu tehdit etmek kimsenin haddi değildir. Bu tehdit demokrasi düşmanları tarafından milyonlara yapılan bir tehdittir. Cumhuriyet'e ve köklü mirasımıza sahip çıkan  bizler, böyle demokrasi düşmanlarından korkmayacak ve sandıkta gereken cevabı vereceğiz."

SARIYER POSTA GAZETESİ