İYİ Parti Sarıyer İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı, corona virüs nedeniyle evinden çıkamayan ihtiyaç sahiplerine yardım kolilerini ulaştırmaya devam ediyor.

Hazırlanan yardım kolilerini daha önce tespit edilen ve Sarıyer’de yaşayan ihtiyaç sahibi ailelere ulaştıran İYİ Parti Sarıyer İlçe Başkan Adayı Taner Tayfur, İYİ Parti Sarıyer İlçe Gençlik Kolları Başkanı Emre Cem Harunoğlu, İlçe Teşkilat Başkan Adayı Kubilay Yıldırım, ilçe yönetim kurulu üyesi adayları, gençlik kolları başkan yardımları ve Kurucu İlçe Teşkilat Başkanı Rıdvan Bilgin, bir nebze de olsa vatandaşların yüzlerini güldürdü.

“YARALARINI SARMAYA ÇALIŞIYORUZ”

Konuyla ilgili açıklama yapan İYİ Parti Sarıyer İlçe Gençlik Kolları Başkanı Emre Cem Harunoğlu, “Corona virüs salgınında zor günler geçiren Sarıyerli hemşehrilerimize elimizden geldiği kadar yardım etmeye bir nebze de olsa yaralarını sarmaya çalışıyoruz. Birlik ve beraberlikle bu günleri de atlatacağımıza inanıyoruz. Tedbirlerimizi alarak sosyal mesafe kurallarına uyarak ihtiyaç sahiplerine ulaşıyoruz. Emeği geçen partili gönüldaşlarıma ve yardım kampanyamızın sponsorları olan İstanbul Milletvekilimiz Ümit Beyaz ve Genel İdare Kurulu Üyemiz Ersin Beyaz'a da teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

SARIYER POSTA