Cumhuriyet Halk Partisi Sarıyer İlçe Başkanlığı ve CHP Bahçeköy Mahalle Temsilciliği tarafından corona virüs salgını nedeniyle zor günler geçiren ve temel ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanan Sarıyerliler için iyilik başlatılan iyilik hareketi büyük destek görüyor.

Vefa Sosyal Destek Grubu, mahalle muhtarlıkları, STK’lar ve siyasi partilerin ardından Cumhuriyet Halk Partisi Sarıyer İlçe Başkanlığı da yardım kervanına katıldı.

YARDIMLAR İHTİYAÇ SAHİBİ AİLELERE ULAŞTIRILDI

Sarıyerli hayırseverlerden gelen bağışlar ile temel yaşam malzemeleri ve 150 bebeğin ihtiyacı olan ürünlerden oluşan koliler hazırlayan CHP Sarıyer İlçe Başkanlığı, Başkan Sevim Yalınkılıç öncülüğünde yardımları ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırdı. CHP Bahçeköy Mahalle Temsilciliği ise oluşturduğu ‘Dayanışma Köşesi’ ile ihtiyacı olanlara ücretsiz gıda desteği verirken, hayırseverlere de yardım etme olanağı sunuyor.

"VATANDAŞLARIMIZIN YANINDA OLMAYA DEVAM EDİYORUZ"

Konuyla ilgili Sarıyer Posta Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Levent Pehlivanoğlu'na açıklamalarda bulunan CHP Sarıyer İlçe Başkanı Sevim Yalınkılıç, "İlçe Başkanından önce ben de bir anneyim. Bu yüzden özellikle çocuklara ve kadınlarımıza karşı ayrı bir hassasiyetim var. Örgüt olarak ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yanında olmaya devam ediyoruz. Corona virüs salgınından en çok etkilenenler arasında hiç kuşkusuz çocuklar. Biz de bu zorlu süreçte hayırsever vatandaşlarımızdan gelen yardımları önceden tespit edilen ailelere ulaştırıyoruz. Bu aileler de gerek bize başvurarak gerekse mahalle birimlerimiz aracılığıyla tespit ediliyor. Başlattığımız kampanyaya duyarlı vatandaşlarımız da büyük ilgi gösteriyor. Yapılan her yardım yerine ulaşıyor. İçerisinde bulunduğumuz zorlu günlerde Türk halkının birlik ve beraberliği bir kez daha kendisini gösterdi. Bu konunun siyaseti olmaz. Bu anlamda katkı sunan ve dayanışma içerisinde olan herkese teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

SARIYER POSTA GAZETESİ