Reşitpaşa Muhtarlık binasına 15 Temmuz şehit ve gazilerimizin anısına yapılan görsel mahalle halkı tarafından büyük bir memnuniyetler karşılandı.

Muhtar Celal Selim, 15 Temmuz'un unutulmaması ve unutturulmamasının önemine değinen Muhtar Celal Selim, “Zaman zaman Türkiye'nin içinden ve dışından çeşitli yapay gündem oluşturma çabalarına karşı bizim 15 Temmuz gündemini tekrar tekrar hatırlamamız gerekiyor. Milletimizin verdiği o büyük kahramanlık destanını ve sonrasında yaşanan hadiseleri de çok iyi anlayıp, bundan önemli dersler çıkarmamız gerekiyor." diye konuştu.

MUHTAR’DAN TEŞEKKÜR VE BÜYÜK VEFA

Reşitpaşa Muhtarlık binasına 15 Temmuz şehit ve gazilerimizin anısına yapılan görsel için emeği geçenlere teşekkür eden Selim, “15 Temmuz 2016 gecesi memleketimizin bütün ufuklarını karartmaya azmetmiş, bir ihanet çetesi karşısındaki vakur, cesur ve âlicenap tutumuyla tüm dünyaya örnek olan;  vatanına, milletine, Millî iradeye ve hukuk düzenine sahip çıkan aziz milletimizin onurlu duruşunu gelecek nesillere aktarmak ve dillere destan kahramanlıklarıyla bedenlerini değerlerine siper eden aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi bir kez daha rahmetle anıyor ve yâd ediyoruz.

Levent PEHLİVANOĞLU