AK Parti Sarıyer İlçe eski Başkanı Hüseyin Özdemir, Sarıyer Posta’nın İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Levent Pehlivanoğlu’na 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlere ilişkin özel açıklamalarda bulundu. Özdemir, “Salih Bayraktar mutlaka başkan olmalı” dedi.

AK Parti Sarıyer Teşkilatı’nın yerel seçimler öncesi yaptığı çalışmaları ve seçim sürecini Levent Pehlivanoğlu’na değerlendiren Hüseyin Özdemir, dikkat çekici ifadeler kullandı.

“Sarıyerlilerin bu fırsatı değerlendireceğini düşünüyorum”

“31 Mart yerel seçimlerine artık sayılı günler kaldı” diyen Özdemir, “İstanbul’daki büyük mitingden sonra derlenip toparlanma haftası oluyor. Biz de teşkilat olarak Salih Bayraktar başkanımızın yanındayız. AK Parti Sarıyer İlçe Başkanlığı bu süreç içerisinde bizlere de görev verdi. Açıkçası nefes almadan çalıştığımızı söylemeliyim. İnşallah 31 Mart akşamı Salih Bayraktar’ın başkanlığını müjdelemek için tüm gücümüzle sahadayız. Sarıyerlilerin çok büyük teveccühü var. Birçok seçim süreci yaşadım, bu kez sahada çok farklı bir hava var. İlçemizde Salih başkanımızla birlikte büyük bir değişim yaşanacak. Kendisi Sarıyer için büyük bir şans. Buna yürekten inandığım için elimden gelen desteği sağlıyorum. 10 yıllık kaybı telafi etmek için vatandaşlarımızın bu fırsatı değerlendireceğini düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

“Seçim çalışması profesyonelce yapılıyor”

Yerel seçimler öncesi siyasi çalışmalar ile ilgili konuşan Özdemir, “İstanbul’daki bütün seçim bölgelerini inceledim. Salih Bayraktar’ın seçim çalışması gerçekten çok profesyonelce yapıldığını gördüm. Kendisinin de ekibi de son derece tecrübeli. Geçtiğimiz günlerde açıkladığı projelerde de bunu rahatlıkla görebiliriz. Aynı başarıyı diğer muhalefet partilerinde göremezsiniz. Bu tarz bir strateji yürütmeleri ve eylem planı oluşturmaları düşünülemez. Bunu konuşmaya bile gerek yok” dedi.

“Salih Bayraktar mutlaka başkan olmalı”

Sarıyer’in gelişmesi ve huzuru için Salih Bayraktar’ın başkan olması gerektiğini vurgulayan Özdemir, şunları söyledi: “Sarıyer bizim yaşadığımız yer. İçerisinde yaşayan insanların mutlu ve huzurlu olmalarını istiyoruz. Bizde sonra ki neslimiz de burada yaşayacak. Bunun için de imar ve mülkiyet çalışmaları olacak. Ancak en önemlisi eğitim, emniyet, sağlık. Bunların sağlanmasında belediye başkanının ciddi rolü var. Bu yüzden Salih Bayraktar’ın mutlaka başkan olması gerektiğini düşünüyorum. Yerel seçimler ilçemize, milletimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum.”